Pointos "Anima" single driver- full range transmission line, 90db

Reaction score
0
Πωλούνται τα Pointos "Anima" ηχεία μαζί με μαύρες βάσεις Atacama 60cm.
Η Pointos είναι μια μικρή Γερμανική εταιρεία από το Βερολίνο που κατασκευάζει transmission line ηχεία με ένα μόνο full range μεγάφωνο 6,5 " χωρίς crossover.
Tα ηχεία είναι ιδανικά για μια μεγάλη γκάμα ενισχυτών αλλά παίζουν καταπληκτικά με μικρούς (και όχι μόνο) "λαμπάτους" ενισχυτές, μια που είναι ιδαίτερα ευαίσθητα (90db) και έχουν σταθερό load.
Είναι πολύ εύκολα στην τοποθέτηση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους είναι η διαφάνεια, η λεπτομέρεια, η ταχύτητα και το εξαιρετικά "στεγνό" και ρυθμικό μπάσσο που διαθέτουν, ακόμα και με ελάχιστα watt.
Το συγκεκριμένο μοντέλο, το "anima" (ψυχή, στα λατινικά), είναι ένα high-end ηχείο βάσης/monitor,με φινίρισμα αμερικάνικης καρυδιάς, καμπίνα με ειδική εσωτερική απόσβεση,μπόρνες βαρέου τύπου και εσωτερική καλωδίωση Van Den Hul.
Περισότερες πληροφορίες στο site της εταρείας:http://www.pointos.de/produkte/anima.html
και review από το 6 moons:http://www.6moons.com/audioreviews/pointos/1.html
Τα ηχεία μαζί με τις βάσεις τους: 800 Ευρώ (καινούργια χωρίς τις βάσεις κοστίζουν 1250 Ευρώ συν μεταφορικά από Γερμανία).
Θοδωρής - 6971842548

Reaction score
0
Απάντηση: Pointos "Anima" single driver- full range transmission line, 90db

Αν κάποιος τα θέλει χωρίς τις βάσεις, κανένα πρόβλημα.
Αν θέλετε κάποια άλλη εσωτερική καλωδίωση, κανένα πρόβλημα.
Απλά τηλεφωνήστε για περισσότερες λεπτομέρειες.
Τα ηχεία είνα στημένα και έτοιμα για ακρόαση αν μένετε κάπου κοντά (μένω στη Νέα Σμύρνη).
Για ακρόαση στο χώρο σας, τηλεφωνήστε για περισσότερες λεπτομέρειες.

Reaction score
0
Απάντηση: Pointos "Anima" single driver- full range transmission line, 90db

Θα ήθελα να αποσύρω την αγγελία.
Μετά από εκτεταμένες ακροάσεις ηχείων και συναφούς τοπολογίας με το δικό μου και μη, και μάλιστα σε τιμές πολλαπλάσιες από τα ηχεία μου, δεν βρήκα κάτι που να μου δίνει ένα αδιαμφησβήτητα καλύτερο αποτέλεσμα με το σύστημα και τον χώρο που διαθέτω.
Και μάλιστα, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, το αποτέλεσμα με μερικά ηχεία ήταν τραγικό... σε πολύ βασικά σημεία της μουσικής αναπαραγωγής, όπως το χαμηλό, η ταχύτητα, η ισσοροπία κλπ.
Ή λοιπόν έχω πολύ καλό ηχείο ή η συνέργεια των μηχανημάτων τυχαίνει να είναι πολύ καλή ή και τα δύο!
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, όπως λέει και ο Κομφούκιος (χε-χε): μην απορήσεις αν καταλάβεις, πως ήδη έχεις την καλή τύχη που ζητάς !

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm