Pro Ject Debut III

Status
Not open for further replies.
Reaction score
9
Πώλείτε η ανταλάσετε για λογαριασμό φίλου το παραπάνω πικάπ καινούργιο χωρις κεφαλοβελόνα στην τιμη των 330 ευρώ η ανταλαγή με thorens TD 160,145,125
ευχαριστώ

Reaction score
680
Μην παρετε τιποτα απο τον συγκεκριμμενο τυπο. Ειναι καποιου ειδους απατεωνας. Μου πουλησε ενα Thorens td 160 μου το ζητησε πισω ( για συναιςθηματικους λογους ....ελεγε) δεχθηκα νατου το δωσω, με αναγκασε να παρω αλλο και μετα εξαφανισθηκε χωρις να παρει πισω το πικαπ!
Και ξαφνικα νατος με νεα αγγελια που ζηταει ανταλλαγη με το πικαπ που δεν εμφανισθηκε να παρει! Ειλικρινα καποιες φορες η συμπεριφορα καποιων ανθρωπων με ξεπερναει.....

Reaction score
9
Συγνώμη κυριε μου δεν καταλαβαίνω τι ενοείς δεν σε αναγκασα να πάρεις τίποτα όντως το πικάπ ήθελα να το πάρω πίσω αλλά για κάποιους οικονομικούς λόγους δεν τα κατάφερα παρ όλα αυτά όμως δεν σε κορόιδεψα κάπου σου πούλησα ένα πικάπ καινουργιο σου είπα οτι αν μπορείσ να μου το ξαναδώσεις λόγου λάθους μου εδωσες χρονικό περιθώρειο για να μην πάρεις αλλο και δεν τα κατάφερα πραγματικά όμως οι παραπάνω χαρακτηρισμοι είναι απαραδεκτοι και μπορω να παραθέσω τα μηνηματα σου στο site και αν όντως είναι όπως τα λές διαγράφομαι ολοκληρωτικά απο τη σελίδα και ζητώ συγνώμη απο τους συμφορμίτες για την ταραχή που προκάλεσα.
Προερχομαι απο τροχαίο είμαι σε βοηθητικό καροτσακι η πωληση εγινε λόγω ασυνενοησίας του αδερφού μου και εμένα οταν βρισκόμουν εντος πουλήθηκε το πικάπ δεν κοροιδεψα κανενα και όταν βγηκα ζητησα ευγενικα αν γινοταν να το ξανα αγορασω απο τον ίδιο πραγμα που δεν κατάφερα γιατι την ίδια περιοδο μπηκα ξανα για υποτροπιαση πνευμονα στο νοσοκομειο.
Δεν προλαβα την προθεσμία που μου εδωσε ο παραπάνω κύριος λεγοντας μου οτι αν δεν το πάρω μεσα σε δύο ημέρες θα το κρατήσει.
Δεν το πηρα λοιπόν και δεν υπάρχε εξαναγκασμος απο μερους μου .
Παρακαλώ να μου ζητήσει δημόσια συγνώμη.
Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη απο το φορουμ για το ζητημα
[DOUBLEPOST=1446187510][/DOUBLEPOST]θετω το ονοματεπώνυμο μου και το τηλ μου στο site για την οποιαδηποτε διευκρίνηση δεν κρυβομαι ούτε εξαφανίζομαι απο κανένα
Καραγιώργος Θωμάς
6975661191

Last edited by a moderator:

Reaction score
9
οσον αφορα το παραπάνω πικάπ δεν είναι δικό μου όπως αναφέρω είναι φίλου μου μου ανέθεσε την πώληση του.
Το αποσυρω για να μην δημιουργώ προβλημα
Αποσυρετε η αγγελία ευχαριστώ
[DOUBLEPOST=1446187963][/DOUBLEPOST]Επισης ζητώ τη διαγραφή μου απο το site διοτι οι παραπάνω χαρακτηρισμοι με προσβάλουν και εμένα και την οικογένεια μου.

Reaction score
9
Είμαι 40 χρονων οικογενειάρχης πατέρας δύο παιδιών δεν με εχει πει κανενας απατεωνα δεν πούλησα σε κανένα ψευτικα πραγματα
Δεν δεχομαι μεσα απο ενα απροσωπο site να χαρακτηριζομαι με αυτο το τρόπο.

Reaction score
680
Σου εστειλα πολλα μηνυματα που του ελεγα τι θα γινει τελικα με το πικαπ. Δεν απαντησε σε κανενα. σου το ειχα κρατησει γιατι επεμενες οτι ειναι δωρο του πατερα ςου. Επεστρεψες σημερα με νεα αγγελια και αντι να ζητησεις μια συγγνωμη και να εξηγησεις που δεν απαντησεσ σε κανενα μηνυμα εβαλες αγγελια για ενα νεο πικαπ σαν να μην εγινε τιποτα.
Πρωτα λοιπον κυριε μου τακτοποιουμε τις εκρεμμοτητες που εχουμε με αλλα μελη του site ,ετσι απαιτουν οι στοιχειωδεις τροποι ευγενειας.
Λυπαμαι για αυτο που σου συνεβη και ευχομαι να εισαι καλα, αλλα οφειλες να στειλεις ενα μηνυμα οταν συνηλθες σε απαντηση των απανωτων υπενθυμησεων μου τι θα γινει τελικα με το πικαπ. Και δεν ειπα τιποτα για την ποιοτητα του μηχανηματος μονο για την συμπεριφορα σου απο κει και περα.
[DOUBLEPOST=1446192488][/DOUBLEPOST]Ουτε μου εξηξησες ποτε οτι για οικονομικους λογους η οτιδηποτε αλλο δεν θα το παρεις. Απλα συνηλθες και αγνοησες οτι ειχε γινει σαν μη γενομενο! Τελειος!

Reaction score
680
Και απο την αλλη φιλαρακο το πικαπ το πουλησε ο αδεφος σου μιας και εσυ ησουν στο νοσοκομειο. Ουτε αυτος απαντουσε στα μηνυματα και στα τηλεφωνα. και μαλιστα εκλεινε και το τηλεφωνο. Γιατι? ντρεποτανε να δωσει μια απαντηση? Και ολα αυτα συμβαινανε μεσα στην διορια που σου ειχα δωσει για το πικαπ μιας και ειχα και εγω περιορισμενο χρονο για να αρω καποιο αλλο σε αντικατασταση του δικου σου.

Reaction score
680
Και δεν εχεις την πρωτοκαθεδρια στην αξιοπρεπεια και στην σοβαροτητα,υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι στο site με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα.
Εγω φιλε μου σου κρατησα το πικαπ εως και προχθες που εβαλα αγγελια να τοδωσω σκεφτομενος οτι κατι μπορει να σου συνεβη. Και εσυ....
Εμφανιζεσαι με νεα αγγελια που ζητας το πικαπ που μου αφησες αμανατι ! Και αγνοεις εντελως οτι υπαρχει αγγελια για το πικαπ που ζητησες πισω. Αληθεια τωρα τελικα με βαζεις σε υποψιες να το ελεγξω μεσα εξω

Reaction score
9
Τελος πάντον κοιτάξτε οτι θέλετε δεν ασχολούμε αλλο μαζί σας ούτε σας χαρακτήρισα και ούτε σας εβρισα και πραγματικά δεν σας κορόιδεψα και δεν σας οφείλω καμία συγνώμη.
Ξαναλέω το πικάπ είναι φίλου και το απεσυρα δεν πήγα να σου αποσπάσω τίποτα.
Συνεχίζω να μη μπορώ να το πάρω πραγμα που με στεναχωρει.
Δεν εχεις το δικαίωμα όμως ούτε εσυ ούτε κανένας να εξαπωλύει κατηγορίες του παραπάνω τύπου χρησιμοποιόντας το site.
Και το ξαναλέω οτι σου εδωσα δεν κρύβει καμια απάτη.
Ζητώ συγνώμη απο το site δεν αφορα κανένα αυτή η συζητηση.

Reaction score
1.391
http://www.avsite.gr/forum/threads/thorens-td-160-και-ιμάντας.136604/

http://www.avsite.gr/forum/threads/Τη-γνώμη-σας-ΓΝΩΣΤΕΣ.135767/

τελικα τι εγινε ? το καναμε να παιζει ομορφα αυτο το πικαπ?

απο ενδιαφέρον ρωταω...

δεν καταλαβαινω ομως...
πουλησατε ενα πικαπ...κ το ζητησατε παλι πισω...οκ

δεχτηκε να σας το δωσει πισω , και να αγορασει ο ανθρωπος ενα αλλο, πραγμα που εγινε....οκ

εσεις τελικα δεν το πηρατε πισω , για καποιους λογους , που ομως ηταν κρυφοι , αφου δεν δινατε καμια εξηγηση και κλεινατε τα τηλ στη μουρη κυριολεκτικα αποτι διαβαζω...

ο ανθρωπος τελικα εμεινε με δυο ιδια πικαπ...

αφου το πικαπ ειναι διαθεσιμο να το παρετε πισω , γιατι δεν το κανετε και ζητατε αλλο ιδιο ?

ευχαριστω και καλη ανάρρωση

Reaction score
680
Kαι για να κλεισω με τον συγκεκριμμενο κυριο,εχθες του εστειλα προσωπικο μηνυμα για να μου εξηγησει την συμπεριφορα του εκτος forum, δεν ειμαι κανενα παιδι να κανω ενεργειες πριν αποκλεισω πιθανοτητες. Λεω .....δεν μπορει θα πει κατι...!!
Δεν απαντησε φυσικα ουτε εκει ( και ακομη δεν εχει απαντησει εκει παρα μονο εδω για δημιουργια εντυπωσεων) και αποφασισα σημερα να κανω την υπενθυμιση προσοχης στην αγγελια του.
Ζητω παντα συγγνωμη οταν φταιω σε κατι αλλα εδω....ολο αυτο ...οπως ειπα με ξεπερναει.
Συγγνωμη και απο την πλευρα μου στο AVSITE...και μονο!

gonis

Luger
Reaction score
12.311
Ο διάλογος των εμπλεκομένων μελών θα μπορούσε να μεταγλωτιστει σε διάλογο τύπου "προέδρου Εδεσσαικου"
Παρόλα αυτά ο χαρακτηρισμός "απατεώνας" ειναι κατα τη γνώμη μου υπερβολικός και άδικος με αποτέλεσμα το μέλος που χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό να χάνει το οποιο δίκιο του

Reaction score
9
Δεν είναι δικο μου το πικάπ που αναφέρετε στην αγγελία δεν εκλεισα κανενα τηλ σε καμία μούρη δεν αναγκασα κανενα να παρει πικάπ μη λεμε τα ιδια πραγματα ο καθενας λεει οτι τον συμφερει εδω.
Δεν υπάρχει η επιθυμία αγορας απο μερους μου για πικάπ τη δεδομενη στιγμή υπάρχουν αλλα σημαντικοτερα θεμματα που με απασχολούν.
Το παραπάνω ηταν φίλου και απλα τον εξυπηρετησα.
Παρακαλώ ας κλεισει το θέμα εχουμε κουράσει το κοσμακι γιατι λεει ο καθενας απροσωπα το ξαναλέω απροσοπα οτι γουστάρει και βρίζει όπως γουστάρει
Εχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Εχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
Για το avsite.gr είσαι εντάξει.
Εύχομαι περαστικά και ο κύριος alex200 να πάρει πίσω τον χαρακτηρισμό του , διαφορετικά θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τους κανόνες.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Κε Αρβανιτακη καλησπερα. Παρακαλω να με συγχωρεσετε που επεμβαινω, αλλα επειδη γνωριζω απο πρωτο χερι την υποθεση θα σας παρακαλουσα να μου επιτρεψετε να πω τα εξης: Πραγματι ο πωλητης του Thorens, αφου το πουλησε, στη συνεχεια του το ζητησε πισω. Το μελος Alex προβληματιστηκε για το τι επρεπε να πραξει, ζητησε και τη γνωμη μου, η οποια ηταν να του το επιστρεψει.Αυτολεξη μου απαντησε οτι "αυτο ειναι το σωστο". Στη συνεχεια, και παρακαλω εδω προσεξτε, ειναι απολυτως ΑΛΗΘΕΙΑ, ο πωλητης εξαφανιστηκε!!! Γνωριζω οτι δεν απαντουσε σε κανενα μηνυμα και σε κανενα τηλεφωνο, ουτε ο ιδιος, αλλα ουτε κσι ο αδελφος του. Και απευθυνομαι και στον ιδιο: οταν ο αγοραστης, ευγενως φερομενος, σεβεται την επιθυμια του πωλητη για επιστροφη, ειναι εντιμο στη συνεχεια αυτος να εξαφανιζεται; Και οχι μονον αυτο, αλλα να εμφανιζεται στη συνεχεια ζητωντας το ιδιο μοντελο πικαπ ως ανταλλαγη για ενα φιλο του!! Θα μπορουσε να ειναι και ετσι, αλλα δεν σας προβληματιζει αυτο; Δεν ειναι καπως περιργο; Τετοια συμπτωση πια;; Θα ειχε καποιος αδικο εαν υπεθετε οτι ηθελε το ιδιο μοντελο, αλλα οχι το ΔΙΚΟ ΤΟΥ τελικα;
Δεν ειναι δυνατον να λεει ο πωλητης (tom; εαν θυμαμαι καλα) οτι δεν εκλεινα σε κανενα το τηλεφωνο, φυσικα και το εκανε, σας το βεβαιω.
Κε Αρβανιτακη ειναι η πρωτη φορα που επεμβαινω σε τετοιου ειδους συζητηση, το εκανα ομως γιατι νομιζω οτι το μελος Alex εχει δικιο.

Το λαθος του ηταν εσπευσε να αγορασει αλλο, και τωρα βρισκεται με δυο πικαπ!
Εαν επιμενετε, επιβαλτε του την τιμωρια, νομιζω ομως οτι θα τον αδικησετε.
Υ.Γ. Εαν αισθανεται την αναγκη ο tom να επανορθωσει για τη συμπεριφορα του, το ΠΙΚΑΠ ΤΟΥ, αυτο που με τοσο συναισθηματισμο ζητησε πισω, υπαρχει, και μπορει να του δωθει.
Σας ευχαριστω και συγνωμη που σας κουρασα.
Νικος Τεγοπουλος.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.331
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian