PS3 HD-DVD????

Reaction score
0
Αν συνδέσουμε ενα hd add on drive (Π.χ.360 add on) με το ps3, τι νομίζετε οτί θα γίνει;; Θα παίξει;;; Δεν ξέρω, το έχει σκεφτεί κανείς;;!!:smoking:

Reaction score
4
Το έχω σκεφτει αλλα αμφιβάλω... Ισως αν είχε Linux το σύστημα και το Linux το εβλεπε ως εξωτερικο drive και βάζαμε κι εναν hddvd player για linux...

ισως...

Reaction score
0
Σωστά, έτσι θα έπαιζε μάλλον, αν ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα προστασίας ή δεν ξέρω τι ...
(αλλά πρέπει να έχει ο player στο linux υποστήριξη για decoding και με τους spu ώστε να το σηκώνει. Κάποτε ίσως γίνει αυτό, αλλά δεν υπάρχει τώρα.)

Reaction score
0
Ποιός είπε ότι δεν υπάρχει ???
Το βασικό πρόβλημα είναι να συνδεθεί με το ps3. Το ps3 μόνο του χωρίς linux απλά δεν...Με linux χρειάζεται έναν udf driver όπως στα windows. Μετά χρειάζεται το ειδικό πρόγραμμα για αναπαραγωγή του δίσκου hd-dvd. Ένα από αυτά είναι το γνωστό mplayer. Αν τελικά η ταινία δεν παίζει τουλάχιστον υπάρχει η δυνατότητα για αντίγραφο ασφαλείας κ αναπαραγωγής από κάποιον σκληρό δίσκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ !!!

Reaction score
4
Ανάβεις φωτιές Μιχάλη, ανάβεις φωτιές... Και το πρόβλημα με μένα ειναι οτι αφού βλέπω οτι υπάρχει μία θεωρία οτι "ίσως", "μπορει", θελω οπωσδήποτε να δοκιμάσω!!!!

Reaction score
6
Απάντηση: PS3 HD-DVD????

Τελικά ρε παιδια δουλεύουν τα linux στο ps3;
Ο Μιχάλης που τα εβαλε μου ειπε τα χειρότερα , χώρια που εχω διαβάσει σε διάφορα forums που η Sony δεν εχει φροντίσει να υποστηρίξει 100% τα Linux στην κονσόλα της.

Reaction score
0
Ανδρέα το linux YDL δουλεύει σούπερ.
Δεν ξέρω τι δοκιμάσατε κ πως αλλά έχω στο σαλόνι μου το ps3 με linux κ είναι πολύ καλό. Δεν είναι κομπλέ υπολογιστής αλλά είναι στο 90%. Είναι κ συνδεδεμένος σε δίκτυο κ 'βλέπει' τα πάντα...χιχιχι...

Reaction score
4
Ανάβεις φωτιές Μιχάλη, ανάβεις φωτιές... Και το πρόβλημα με μένα ειναι οτι αφού βλέπω οτι υπάρχει μία θεωρία οτι "ίσως", "μπορει", θελω οπωσδήποτε να δοκιμάσω!!!!
Να κανεις καμια προπονηση εσυ και να τα αφησεις αυτα.....:happy_8:

Reaction score
0
Ανδρέα το linux YDL δουλεύει σούπερ.
Δεν ξέρω τι δοκιμάσατε κ πως αλλά έχω στο σαλόνι μου το ps3 με linux κ είναι πολύ καλό. Δεν είναι κομπλέ υπολογιστής αλλά είναι στο 90%. Είναι κ συνδεδεμένος σε δίκτυο κ 'βλέπει' τα πάντα...χιχιχι...
Αξίζει το κόπο δηλαδή;;;
Προτεινεις να τα βάλουμε;;;

Reaction score
0
Αξίζει το κόπο δηλαδή;;;
Προτεινεις να τα βάλουμε;;;
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ένα φοβερό ατού του ps3 να δέχεται linux.
Τις απόψεις μου κατά καιρούς τις έχω γράψει στο φόρουμ κ στο τελευταίο τεύχος του Ήχου. :cool_4:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=36896

Με δωρεάν λογισμικό κ επίσημη πλήρη κ συνεχή υποστήριξη από τους διανομείς του Linux (YDL, uduntu κτλ.) είναι ότι καλύτερο για έναν υπολογιστή στο σαλόνι μας, χωρίς να έχουμε υπολογιστή όμως...! Τι εννοώ ? Έχεις δωρεάν τα πάντα, email, ίντερνετ, κειμενογράφους, λογιστικά φύλλα, μέσω δικτύου έχεις πρόσβαση στον υπολογιστή σου κτλ... :bravo:

Reaction score
0
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι ένα φοβερό ατού του ps3 να δέχεται linux.
Τις απόψεις μου κατά καιρούς τις έχω γράψει στο φόρουμ κ στο τελευταίο τεύχος του Ήχου. :cool_4:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=36896

Με δωρεάν λογισμικό κ επίσημη πλήρη κ συνεχή υποστήριξη από τους διανομείς του Linux (YDL, uduntu κτλ.) είναι ότι καλύτερο για έναν υπολογιστή στο σαλόνι μας, χωρίς να έχουμε υπολογιστή όμως...! Τι εννοώ ? Έχεις δωρεάν τα πάντα, email, ίντερνετ, κειμενογράφους, λογιστικά φύλλα, μέσω δικτύου έχεις πρόσβαση στον υπολογιστή σου κτλ... :bravo:

Ωχ μιχάλη τώρα διαβάζω το άρθρο σου. Δεν το ήξερα πως γράφεις εκεί!!:happy_4:

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος