Psifiako Sima Kai Apories ... erxete

Reaction score
0
geia se olous.
eimai new sto thema tileorasi k genikotera
k endiaferomai na parw mia lcd 32'' , k mallon exw kataliksei edw : http://www.pixmania.com/gr/gr/263552/art/samsung/oceaunaoc-lcd-16-9-32-81.html
polloi lene pos aksizei mia lcd mono gia psifiako sima.
kati pou apoti exw katalavei den exoun ta ellinika kanalia.(aporia : oute apo nova? )
eida stin pixmania pos ''erxete psifiako sima stin ellada'' , k poulane ena kouti ( pou de kserw ti akrivos einai )
ti allo thelei , ektos apo to kouti auto? piato? keraia apli?
diladi ti akrivos xriazete ( ektos apo tin lcd ? )
enooun tous epomenous mines pos tha ginei kati tetio ?
to kouti einai auto : http://www.pixmania.com/gr/gr/92505/art/mustek/dtt-receiver-dvb-t300-aeo.html
to kalitero magazi gia na agorasei kaneis tileorasi einai i pixmania ????

Reaction score
0
Ελληνικά ψηφιακά κανάλια είναι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα 3 της ΕΡΤ.

Το κουτί αυτό είναι δέκτης επίγειου φηφιακού σήματος και δε χρειάζεται κάποιο άλλο εξοπλισμό (πιάτο..κλπ)...το συνδέεις με την τηλεορασή σου και πιάνεις τα υπάρχοντα 3 μόνο επίγεια ψηφιακά κανάλια...στο μέλλον αν και όποτε εκπέμψουν και τα υπόλοιπα γνωστά κανάλια ψηφιακά θα χρειάζεσαι ένα τέτοιο δέκτη.

Επίσης υπάρχουν και τηλεοράσεις που έχουν τέτοιους δέκτες dvb-t ενσωματωμένους....

περισσότερες λεπτομέριες θα σου πουν άλλα παιδιά εδώ που είναι πιο ψαγμένοι

Reaction score
3
Αν θες να πάρεις lcd για να βλέπεις τα ψηφιακά κανάλια, μην κάνεις τον κόπο.
Ούτε νομίζω ότι θα γίνουν περισσότερα από 3 που είναι, ούτε θα δείχνουν ποιοτική εικόνα.
Αν θες να βλέπεις τηλεόραση, πάρε μια απλή lcd ανάλυσης 1366χ768.
Αν πάλι σε ενδιαφέρει μια τηλεόραση που θα σου δείξει ποιοτική εικόνα, πάρε μια full HD 1920χ1080p. Έτσι και τα κανάλια θα βλέπεις και έτοιμος για HD ταινίες θα είσαι.
Ήδη από δορυφόρο, μπορείς να βλέπεις ελεύθερα HD κανάλια, όσο για HD ταινίες έρχονται σύντομα τα πρώτα HD-DVD & Bluray players (για ταινίες προς το παρόν μόνο για αγορά υπάρχουν).
Συμπέρασμα: Μια και βρισκόμαστε σε αλλαγή τεχνολογίας, καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο, αν πάλι θέλεις να πάρεις κάτι τώρα, σκέψου αυτά που ανέφερα πιό πάνω.

Reaction score
786
Τα ψηφιακα καναλια σιγουρα θα γινουν περισσοτερα (λογω οδηγιας της ΕΕ) αλλα μεχρι τοτε θα εχουμε αλλαξει τηλεοραση, συσκευες και... σπιτια δυο-τρεις φορες!

Reaction score
0
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:
Αν πάλι σε ενδιαφέρει μια τηλεόραση που θα σου δείξει ποιοτική εικόνα, πάρε μια full HD 1920χ1080p. Έτσι και τα κανάλια θα βλέπεις και έτοιμος για HD ταινίες θα είσαι.
Tο ερώτημα είναι για μένα, μια 1080p τα κανάλια πως θα τα δείχνει; Τα DVD και τα Blu-Ray/HD-DVD θα τα δείχνει εκπληκτικά, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά με το ταπεινό τηλεοπτικό σήμα τί γίνεται; Κυρίως ενδιαφέρομαι μέσω NOVA. Έχεις εμπειρία; Αυτό με απασχολεί πάρα πολύ, γιατί μπορεί το 80+% χρήσης που κάνω στην τωρινή μου τηλεόραση (Plasma 852x480) να είναι θέαση DVD αλλά και η τηλεόραση πρέπει να δείχνει αξιοπρεπώς, και απ' όσο ξέρω όσο ανεβαίνει η ανάλυση του πάνελ της τηλεόρασης τόσο σκουραίνουν τα πράγματα για τα μέτριας ποιότητας σήματα.

Reaction score
3
Από Nova δεν ξέρω, δεν έχω και δεν έχω δει.
Από TV έχω δει την AMOI 37' (1080p) να παίζει και από τηλεόραση και από δορυφόρο και HD.
Στο σήμα από TV έβλεπες όπως σε μια συνηθισμένη τηλεόραση, τίποτα το διαφορετικό. Από δορυφόρο (HD) ή εικόνα ήταν υπέροχη. Το ίδιο κι από HD ταινία.
Το πρόβλημα δεν είναι η TV, αλλά το πόσο θα μπορέσεις μετά από μια HD ταινία να δεις από δέκτη.

Reaction score
0
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΣ said:
Από Nova δεν ξέρω, δεν έχω και δεν έχω δει.
Από TV έχω δει την AMOI 37' (1080p) να παίζει και από τηλεόραση και από δορυφόρο και HD.
Στο σήμα από TV έβλεπες όπως σε μια συνηθισμένη τηλεόραση, τίποτα το διαφορετικό. Από δορυφόρο (HD) ή εικόνα ήταν υπέροχη. Το ίδιο κι από HD ταινία.
Το πρόβλημα δεν είναι η TV, αλλά το πόσο θα μπορέσεις μετά από μια HD ταινία να δεις από δέκτη.
ΟΚ, σ' ευχαριστώ πολύ.
Εντάξει, το SD θα μας κακοφαίνεται αλλά για π.χ. αθλητικά στην Ελλάδα είναι μονόδρομος, δυστυχώς. Άλλη τηλεόραση ούτως ή άλλως σπανια βλέπω πλέον.

Reaction score
1
γιατί μπορεί το 80+% χρήσης που κάνω στην τωρινή μου τηλεόραση (Plasma 852x480) να είναι θέαση DVD αλλά και η τηλεόραση πρέπει να δείχνει αξιοπρεπώς, και απ' όσο ξέρω όσο ανεβαίνει η ανάλυση του πάνελ της τηλεόρασης τόσο σκουραίνουν τα πράγματα για τα μέτριας ποιότητας σήματα.
Λιγο πολυ καπως ετσι ειναι τα πραγματα. Και το καταλαβαινεις αμεσως αν εχεις π.χ. μια 800χ600 κοντα σε μια 1366χ768 ή 1920χ1080.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.204
Members
38.303
Νεότερο μέλος
tagar