Quadral Phase A5 Speakers for Dolby Atmos

Μηνύματα
248
Reaction score
41
Καλησπέρα! Πωλούνται 2 ζευγάρια ηχείων Quadral Phase A5 Speakers (αγορασμένα εδώ και ένα χρόνο περίπου από Γερμανία στα 278Ε), πραγματικά σε άριστη κατάσταση, μαζί με τη συσκευασία τους, στα 220Ε. Τα ηχεία αυτά μπορούν να χρησιμοποιήθουν ,είτε σαν Dolby enabled speakers, είτε ως heights και είναι ιδανικά για κάποιον που θέλει, με μικρό κόστος, να προσθέσει μια νέα διάσταση με 4 ηχεία dolby atmos, στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου του.
 

Attachments




Μηνύματα
248
Reaction score
41
Καλησπέρα! Πωλούνται 2 ζευγάρια ηχείων Quadral Phase A5 Speakers (https://www.akoustiki-kritis.gr/product/phase-a5-timi-to-temachio/), πραγματικά σε άριστη κατάσταση, μαζί με τη συσκευασία τους, στα 450Ε. Τα ηχεία αυτά μπορούν να χρησιμοποιήθουν ,είτε σαν Dolby enabled speakers, είτε ως heights και είναι ιδανικά για κάποιον που θέλει, με ένα μικρό σχετικά κόστος, να προσθέσει μια νέα διάσταση με 4 ηχεία dolby atmos, στο σύστημα οικιακού κινηματογράφου του.
* Τα ηχεία μπορώ να τα δώσω και ξεχωριστά και η τιμή είναι 240 το ζευγάρι, σαφώς όμως προτιμώ να τα δώσω μαζί.
** Η τιμή τους ως καινούργια φαίνεται τόσο στο παραπάνω σύνδεσμο (https://www.akoustiki-kritis.gr/product/phase-a5-timi-to-temachio/), όσο και εδώ (https://www.elektrowelt24.eu/shop/product_info.php?refID=31234&products_id=5963) από το εξωτερικό, όπου με τα μεταφορικά είναι περίπου η ίδια τιμή, ίσως και λίγο παραπάνω, από ότι στην Ελλάδα. Υπενθυμίζω ότι τιμές αυτές είναι για το κομμάτι, δηλαδή για το κάθε ηχείο.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.270
Μηνύματα
2.894.709
Members
38.016
Νεότερο μέλος
vvern71
Top