Rapidshare mgr.Tελος.Help!

TED

Reaction score
1
Χρησιμοποιουσα εδω και αρκετο καιρο το rapidshare manager, για το download των ιντερνετικων αρχειων.
Ξαφνικα μου εβγαζε καποια μηνυματα,οτι η συνδεση μου ηταν προβληματικη ενω δεν επαιζε κατι τετοιο ,και αποφασισα να το σβησω και να το εγκαταστησω ξανα.Αμ δε!
Οταν παω να εγκαταστησω το προγραμμα μου βγαζει το εξης μηνυμα,το οποιο οταν το μεταφραζω ομολογω οτι δεν πολυκαταλαβαινω που οφειλετε το προβλημα!

Exception has been thrown by the target of ana invocation!!!

Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι μπορει να συμβαινει,ωστε να το ξεπερασω ?

TED

Reaction score
1
Απάντηση: Rapidshare mgr.Tελος.Help!

Χρησιμοποιουσα εδω και αρκετο καιρο το rapidshare manager, για το download των ιντερνετικων αρχειων.
Ξαφνικα μου εβγαζε καποια μηνυματα,οτι η συνδεση μου ηταν προβληματικη ενω δεν επαιζε κατι τετοιο ,και αποφασισα να το σβησω και να το εγκαταστησω ξανα.Αμ δε!
Οταν παω να εγκαταστησω το προγραμμα μου βγαζει το εξης μηνυμα,το οποιο οταν το μεταφραζω ομολογω οτι δεν πολυκαταλαβαινω που οφειλετε το προβλημα!

Exception has been thrown by the target of ana invocation!!!

Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι μπορει να συμβαινει,ωστε να το ξεπερασω ?
Οχι of ana,λαθος!of an invocation

Reaction score
4.909
To καλύτερο ειναι το flashget που όμως θελει καποιο σχετικά πολύπλοκο σεταρισμα για να συνεργαστει με το rapidshare και να κατεβάζει ομαδικά αρχεία (εχω χασει την διαδικασία και ενω μου δουλεύει στην δουλειά σωστά, μετα απο αλλαγή account ακόμη δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει στο σπίτι...)

VG

Reaction score
0
Το ιδιο μου βγαζει κι εμενα,εχω βαλει το flashget αλλα δεν το συστηνω,βαραινει πολυ το συστημα,ειδικα εαν του ζητησεις να φτιαξει νεο folder τοτε κολλαει το προγραμμα για κανα 5λεπτο.Ειδικες ρυθμισεις δεν χρειαζονται εαν ορισεις απο την σελιδα του rapidshare να ξεκιναει αμεσως το κατεβασμα χωρις να ζηταει κωδικους κτλ

Reaction score
14
βάλ'το μήνυμα στο google και θα σε καθοδηγήσουν οι υπόλοιποι με το ίδιο πρόβλημα...και εγώ το είχα και κάποιες φορές το έχω μέχρι και σήμερα..

Reaction score
4.909
Και ο IDM συνεργαζεται αψογα και ευκολα με τον Firefox :119:
O IDM ειναι ο καλύτερος, αλλά όχι για πολλαπλά ταυτόχρονα κατεβάσματα απο rapidshare (λίστα) με το οποίο δεν συνεργάζεται (αυτό ήταν το αρχικό ερώτημα)

Reaction score
2
Rapget.Μου έχει λύσει τα χέρια και το προτείνω.Σε καμία περίπτωση δεν προτείνω flashget και download accelerator.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef