- Reaction score
- 1.252
Ειδα προσφατα στο internet ταινιες που ειναι γραμμενες σε Region "0", καποιες απ'αυτες σε DVD-R ή DVD+R format. Ειναι αληθεια οτι παιζουν σ'ολα τα DVDplayers;
Nαι φυσιολογικα παιζουν σε ολα τα players. Εγω εχω μερικα αυθεντικα DVD με ταινιες και προσφατα και το Avia με Region 0 και παιζουν κανονικα.Το Region 0 απ οτι ξερω παιζει σε ολες τις χωρες σε ολα τα player βεβαια παντα υπαρχουν και εξαιρεσειςΕιδα προσφατα στο internet ταινιες που ειναι γραμμενες σε Region "0", καποιες απ'αυτες σε DVD-R ή DVD+R format. Ειναι αληθεια οτι παιζουν σ'ολα τα DVDplayers;
Ποιά είναι αυτά ; Πρέπει να τα γνωρίζουμε, για να ... υποστηρίζουμε τις εταιρίες τους!!!! Το 1999 είχα κι εγώ πληρώσει ένα panasonic DVDp 150.000δρχ και μετά από λίγο καιρό ανακάλυψα ότι δεν παίζει καθόλου γραμμένα DVD. Το έβγαλα στην αυλή και το έκανα να μην παίζει τίποτε, φυτεύοντάς του δύο ... "τσίπ" σαν αυτά που βλέπεις παρακάτω !!!!Γιωργος Ανδρεαδης said:Υπαρχουν καποια DVDp (λιγα) που μπορουν να αναπαραξουν δισκακια που ειναι ''της περιοχης του DVDp'' και αυτα που ειναι ''region free'' ή ''region ALL''. Αυτα τα DVDp δεν μπορουν να αναπαραξουν οποιοδηποτε αλλο, ακομα και τα ''0''.