Remote Control all in One

Reaction score
103
παιδια επειδη τα τηλεκοντρολ στο σπιτι εχουν αισιος γινει πανω απο 10,μηπως εχει κανεις υποψην του καποιο τηλεκοντρολ το οποιο να ειναι χρηστικο κ να μπορει να ελεγξει πολλες συσκευες οπως πχ:

DAC,Transport,2 καναλο προ,πολυκαναλο processor,μπασο,προβολεα,media player,TV,DVD player,Blue Ray player?Υπαρχει κατι που να μπορεσω να κανω την δουλεια μου?Σιγουρα υπαρχουν κ αλλοι φιλοι με το ιδιο προβλημα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.805
Απάντηση: Remote Control all in One

Logitech Harmony One, ή ακόμα καλύτερα το 900. Κάνει τα πάντα-όλα. Μπορείς να του δώσεις μάλιστα όσα "σενάρια" (activities) θέλεις: play music, watch movie, watch tv, κλπ.

Στο δικό μου hc, ελέγχει προβολέα, Dune, DVB-T, Nova, HTPC, ενισχυτή, sub, cd, masking.

Reaction score
103

Σ'ευχαριστω πολυ Γιαννη,να σου πω την αληθεια εχω δει το Logitech Harmony 1100 το οποιο μου αρεσει παρα πολυ.Νομιζω και αυτο θα κανει ετσι??

Reaction score
103

ειναι λιγο ποιο ακριβω αλλα ειναι πανεμορφο!!Μια φορα το παιρνεις αυτο μετα κρυβεις το στολο με τα τηλεκοντρολ,οποτε σκεφτομαι αξιζει τον κοπο

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.805

Aπ' ό,τι βλέπω, ναι. Προσωπικά όμως με βολεύουν περισσότερο αυτά που σου ανέφερα, γιατί έχουν και τη λογική των πλήκτρων ενός κανονικού τηλεκοντόλ.

Θέλω δηλ. όταν βλέπω μια ματρόσκα και πατήσω το 2, να με πάει στο 20%. Ή όταν η ταινία είναι 2,35:1, να πατήσω το κόκκινο πλήκτρο και να ανεβάσει το masking. Ή να πατήσω το info για να δω τις πληροφορίες της ταινίας, ή του καναλιού.

Reaction score
103

κ εμενα το μονο που με ανχωνει με της συσκευες αφης ειναι οτι η οθονη δεν ζει για παντα...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.805

Δεν θα ανησυχούσα για την οθόνη αφής. Και τα One, 900 έχουν και οθόνη αφής, για τον πλήρη έλεγχο των συσκευών σου.

Reaction score
1

Xsight colour...7 μήνες το χρησιμοποιώ απλά τέλειο, και σύμφωνα με τους αμερικάνοι είναι "Logitech Killer" χωράει 18 συσκευές, είναι RF΄, πιάνει από παντού, και πλήρως φωτιζόμενο, συνδέεται πανεύκολα με τη data base της εταιρείας στο internet και κατεβάζει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει...ακόμα και το Turbo X Oscar είχε μέσα, ακόμα και το παλιό kerosun κλιματιστικό μου, και ότι δεν υπάρχει απλά το μαθαίνει ευκολότατα ! Ελλάδα τα φέρνει ο Κωτσόβολος για 140 ευρώ, εγώ και άλλος ένας συμφορουμίτης τα είχαμε πάρει από το ιταλικό amazon 75 και τώρα το έχει προσφορά το εγγλέζικο 50 λίρες με δωρεάν μεταφορικά http://www.amazon.co.uk/One-All-URC...IYP2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323633800&sr=8-1

Reaction score
8

Πραγματική ευκαιρία …όντος! Αν και δεν έχω χρησιμοποίηση ποτέ κάτι τέτοιο εκτός ότι γλιτώνεις τα πολλά κοντρόλ το θέμα είναι κάνεις στο τσακ μπαμ αλλαγή από το ένα κοντρόλ στο άλλο η ψιλό παίδευσε…

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
199

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.367
Members
38.309
Νεότερο μέλος
dsisikis