Remote Control Extender?

Reaction score
1
την καλησπερα μου στο φορουμ!

ετοιμαζομαι να ριξω αλλο ενα φορτιο στον ενισχυτη μου αυτες τις μερες. ας παρω απο την αρχη τα πραγματα. εχω τον δορυφορικο δεκτη μαζι με την TV στο σαλονι. ο projector μαζι με ενισχυτη και ηχεια 5.1 βρισκονται στο δωματιο μου.

τι θελω να κανω τωρα... αρχικα θελω να εχω καλυτερο ηχο απο τον dreambox μιας κ παρακολουθω δορυφορικη συχνα αλλα και με εχει βολεψει αφανταστα οτι μπορω να ακουσω και ιντερνετικους σταθμους απο τον dreambox. ετσι λοιπον μια ηχητικη αναβαθμιση ειναι επιτακτικη. για αρχη θα χρησιμοποιησω καποια μετρια 3δρομα sony ηχεια [bookself type]. για να το κανω αυτο θα τραβηξω οπτικη ινα κανοντας μια τρυπα στον τοιχο για να φτασει στον ενισχυτη που ειναι σχεδον απο πισω απο τον δορυφορικο δεκτη. μετα θα ερθουν τα καλωδια για τα ηχεια στο σαλονι. ο ενισχυτης μπορει να παιζει ξεχωριστα 2 ζευγη ηχειων μπροστινων οποτε δεν θα εχω ηχο στο δωματιο.

ωραια μεχρι εδω αλλα καπως θα πρεπει να ελεγχω τον ενισχυτη αργοτερα απο το σαλονι. πως θα το καταφερω αυτο, εχετε καμια συσκευη υποψιν?

σημειωση: ειναι πολυ πιθανον να τραβηξω και καλωδιο εικονας [μαλλον component] παλι απο τον δορυφορικο δεκτη μεχρι τον projector αργοτερα. οποτε θα ηθελα μια συσκευη που θα κανει εκπομπη/ληψη και απο τις δυο πλευρες... υπαρχει κατι τετοιο?

:118:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.355
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent