Remote

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Πήγαινε στο Σάκη να σου βάλει trigger. ;)
Τηλ. και διεύθυνση Δημήτρη. ο AV δεν έχει 12V trigger, και ο τελικός των SUB, KENWOOD KMX-1000 έχει μια δική του παράξενη σύνδεση XS-8 !!!!! γι' αυτό ψάχνω εξωτερικό remote στο καλώδιο ρεύματος!

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.528
AV χωρίς trigger; Σωστά θέλεις remote τότε.

Μπορείς επίσης να πας στα Κατουμέικα ή στον Βενιέρη να πάρεις ένα RF remote με κανένα 15άρι γιούροουζ.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.139
Εκεινα τα master-slave πολυμπριζα που λέγατε τις προάλλες δεν κάνουν;

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.946
AV χωρίς trigger; Σωστά θέλεις remote τότε.

Μπορείς επίσης να πας στα Κατουμέικα ή στον Βενιέρη να πάρεις ένα RF remote με κανένα 15άρι γιούροουζ.

Το δικό μου sub έτσι το έχω συνδέσει. Παλαιότερα οι av προέβλεπαν το πρόβλημα και είχαν εισόδους 220 v για τον σκοπό αυτό. Ας όψεται όμως ο (κακός) ανταγωνισμός και οι εφευρέσεις των δικαιωμάτων.

http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx/rx-v1600_black__u/

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.528

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
http://venieris.com/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ/ΗλεκτρονικάΕίδη/tabid/122/CategoryID/2826/List/0/Level/a/ProductID/41962/Default.aspx

Ή ένα master/slave πολύπριζο της Legrand που χρησιμοποιώ κι εγώ για ηχεία και subs.

Αυτό πήρε η Μελίνα πρόσφατα.
Μόλις το πήρα και εγώ! και κατάλαβα την παροιμία ''άμα δεν πάθεις δεν θα μάθεις'', λοιπόν ο διακόπτης ανοίγει το ρεύμα, δηλαδή τον ενισχυτή τον ανοίγει στο στανμπάι!!! πρέπει εγώ μετά να πατήσω τον διακόπτη επάνω στον ενισχυτή, για να ανάψει! :D
Μόνο να τον κλείσω μπορώ απο μακρυά! :p ίσως κάποιος ηλεκτρονικός, να απενεργοποιήσει τον εσωτερικό ηλεκτρονικό διακόπτη του ενισχυτή, και έτσι να γίνεται δουλειά!

ΥΓ. Ξέχασα να πώ, οτι αυτό γίνεται όταν τον αφήσω 2 λεπτά κλειστόν! εάν το κάνω πιό γρήγορα,
τότε ανάβει κανονικά, μάλλον επειδή κρατάει ρεύμα, το τροφοδοτικό του ενισχυτή? κάτι τέτοιο!
αλλά επεμβάσεις εγώ δεν κάνω στον ενισχυτή, προτιμώ να τον αφήσω έτσι!!!

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.946
Φαντάζομαι θα έχει εξετάσει αν το μηχάνημα έχει την δυνατότητα διαχείρισης του on off.
Στην yamaha πχ υπάρχει στο πίσω μέρος πλήκτρο με τις παρακάτω δυνατότητες: Μόνιμα ανοικτό ή στανμπαι και μόλις περάσει σήμα on. Στην πρώτη περίπτωση με το extra τηλεχειρ. ανοίγει κανονικά.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
Φαντάζομαι θα έχει εξετάσει αν το μηχάνημα έχει την δυνατότητα διαχείρισης του on off.
Στην yamaha πχ υπάρχει στο πίσω μέρος πλήκτρο με τις παρακάτω δυνατότητες: Μόνιμα ανοικτό ή στανμπαι και μόλις περάσει σήμα on. Στην πρώτη περίπτωση με το extra τηλεχειρ. ανοίγει κανονικά.
Όχι δεν έχει, είναι τελικός για τα SUB, ο οποίος είχε ένα ειδικό system control καλωδιάκι με τον KENWOOD AV, και ανοιγόκλεινε απο τον AV! τώρα προσπαθώ να βρω τρόπο να τον ανοιγοκλείνω, αλλά δεν υπάρχει, μόνο κλείνει, όταν ανοίγει μπαίνει σε stanby!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.946
-
Για ψάξε το καλύτερα στις οδηγίες... μήπως κάτι σου ξεφεύγει!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167
-
Για ψάξε το καλύτερα στις οδηγίες... μήπως κάτι σου ξεφεύγει!
Δυστυχώς για μένα, δεν λέει τίποτα άλλο απο την σύνδεση remote με το σύστημα της KENWOOD! ένας φίλος, μου πρότεινε να τον ανοιγοκλείνω με τον AV της KENWOOD,, χωρίς να έχω συνδέσει τίποτα άλλο επάνω του! με την προϋπόθεση ότι θα είναι ανοικτός ακόμα ένας ενισχυτής! :D δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!!! ψάχνω στο ίντερνετ για λύση, αλλά είναι παλιά μηχανήματα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.931
Members
38.263
Νεότερο μέλος
dnikol