RIP David Bowie

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.594
...κι ότι είχε κυκλοφορήσει το νέο (και τελευταίο, όπως αποδείχθηκε) album του πριν λίγες μέρες...

Μεγάλος και πολύ επιδραστικός καλλιτέχνης. Ο Ziggy Stardust ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι, καλό δρόμο.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο-Σ καλλιτεχνης, εχω σοκαριστεί. :( Μολις με πηρε η γυναικα μου τηλεφωνο, κλαιγοντας με αναφιλητα :( να μου το πει, αν και το ηξερα ηδη. Τι να πει κανεις....R.I.P., τουλάχιστον το εργο που αφηνει πισω είναι ενας τεράστιος πολιτιστικος θησαυρος και θα μνημονευεται για αιωνες. :hi:

Reaction score
996
Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Ο-Σ καλλιτεχνης, εχω σοκαριστεί. :( Μολις με πηρε η γυναικα μου τηλεφωνο, κλαιγοντας με αναφιλητα :( να μου το πει, αν και το ηξερα ηδη. Τι να πει κανεις....R.I.P., τουλάχιστον το εργο που αφηνει πισω είναι ενας τεράστιος πολιτιστικος θησαυρος και θα μνημονευεται για αιωνες. :hi:
Έτσι ακριβώς. Μεγαλώνοντας εμείς, φεύγουν σιγά σιγά και οι αναφορές μας. Γινόμαστε φτωχότεροι.

Reaction score
1.190
Πολύ κρίμα. Πραγματικά πολύ μεγάλη απώλεια σε ηλικία μόλις 69 ετών. Και μάλιστα τρεις μόνο ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του τελευταίου του album.

Reaction score
5.880
Αν δεν υπήρχε ο Bowie ίσως να μην είχαμε ακούσει ποτέ τον Stevie Ray Vaughan. O Bowie ήταν από τους ελάχιστους που πίστεψαν στις δυνατότητες του τεξανού θρυλικού κιθαρίστα τη στιγμή που και ο ίδιος ο Jagger, δηλωμένος λάτρης των μπλουζ αρνήθηκε να του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας με την δισκογραφική του εταιρεία θεωρώντας ότι τα μπλουζ δεν πούλαγαν πια.
Ο Bowie όχι μόνο στήριξε ηθικά τον SRV, αλλά τον κάλεσε να συνεργαστεί μαζί του στο άλμπουμ Let’s Dance, όπου ο κιθαρίστας έπαιξε τα σόλο σε όλα σχεδόν τα κομμάτια του δίσκου. Η συνεργασία αυτή έκανε γνωστό τον SRV σε ένα ευρύτερο κύκλο αλλά του πρόσφερε και πολύτιμες εμπειρίες για το πώς στήνεται η παραγωγή ενός δίσκου, όπως ο ίδιος είχε αναφέρει σε συνεντεύξεις του

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.847
Σε μια σπάνια κοινή εμφάνιση με τους Pink Floyd

Royal Albert Hall on 29, 30 & 31 May 2006 On an Island tour
David Gilmour - lead and backing vocals
Richard Wright - lead and backing vocals, Hammond organ, piano, synthesizer
Phil Manzanera - electric guitar

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads