ROISTER melody 9

Reaction score
0
Γνωρίζει παρακαλώ κάποιος αυτά τα ηχεία?
Είναι μεγάλα και πρέπει να παίζουν δυνατά.
Τα έχω δει στο MEDIA MARKT ΚΑΙ ΚΟΣΤΊΖΟΥΝ 450.00Ν ε
Ευαισθησία 94 DB

Reaction score
1
Δεν τα έχω ακούσει τα ηχεία που λες, αλλά είσαι σίγουρος ότι θέλεις να αγοράσεις ηχεία από το Mediamarkt ..;; Ρωτάω επειδή κι εγώ πήγα να αγοράσω από εκεί και μου είπε ο πωλητής ότι μπορώ να αγοράσω ό,τι βλέπω στο ράφι, απλά βάζοντάς τα σε μια σακούλα επειδή δεν υπάρχουν τα κουτιά τους...

Επίσης, σε δοκιμές (που του ζητούσα να ακούσω διάφορα ζεύγη ηχείων), έτυχε σε ένα ζευγάρι ηχείων που άκουσα να παίζει μόνο το ένα ηχείο, προφανώς το άλλο δεν ήταν συνδεδεμένο στο σωστό καλώδιο... Έτσι ο πωλητής, παρά τη δική μου προτροπή να σβήσει τον ενισχυτή πριν συνδέσει το ηχείο, έψαχνε να βρει το σωστό καλώδιο, με αναμένο ενισχυτή...

Αυτά για το mediamarkt Λάρισας, το οποίο θεωρώ πολύ αξιόλογο κατάστημα, αλλά επίσης θεωρώ κοροϊδία να πληρώσω για καινούργιο κάτι όχι μόνο εκθεσιακό, αλλά και μεταχειρισμένο με άσχημο για τα δικά μου δεδομένα τρόπο, από άνθρωπο ο οποίος υποτίθεται ήταν υπεύθυνος και για την αίθουσα HiFi...

Δεν γνωρίζω αν ισχύει και στα υπόλοιπα mediamarkt αυτό... απλά την εμπειρία μου παρέθεσα...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos