Rotel RB976 mk2

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Rotel RB976 mk2

Οπα συγνωμη, εβγαινε οντως RB-976 αλλα ειναι πολυκαναλος.

Reaction score
1
Λειτουργεί απροβλημάτιστα. Χωρίς manual. Τιμή 120 ευρώ
Φίλε μου μήπως μπορείς να μου πεις εαν συνεχίζεις να πουλάς τον rotel μιας και δεν μου εχεις απαντήσει ακόμη στo pm.Συγνώμη που γίνομαι 'βιαστικός' 'αλλα απο την απάντηση σου θα εξαρτηθεί μια άλλη αγορά που ετοιμαζόμουν να κάνω σήμερα..

Ευχαριστω,

Reaction score
2.557
Θα μπορούσαμε να έχουμε μια ενημέρωση;
Ο φίλος σου που το πουλάει με εμένα τουλάχιστον δεν έχει έλθει σε επαφή...

Reaction score
1.594
Απάντηση: Rotel RB976 mk2

Εχω δώσει τα στοιχεια και των 5 που έχουν ενδιαφερθει για τον rotel. Απο εκει και περα ειναι στην διάθεση του πωλητή για το πότε θα επικοινωνήσει.

Reaction score
2.557
Re: Απάντηση: Rotel RB976 mk2

Εχω δώσει τα στοιχεια και των 5 που έχουν ενδιαφερθει για τον rotel. Απο εκει και περα ειναι στην διάθεση του πωλητή για το πότε θα επικοινωνήσει.
Αγαπητέ φίλε θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω...
Όταν βάζουμε αγγελία για λογαριασμό άλλου που δεν είναι μέλος έχουμε κάποια υποχρέωση απέναντι στα ενδιαφερόμενα μέλη. Σε άλλα fora δεν επιτρέπεται κάν να βάλεις αγγελία για λογαριασμό άλλου...

Ο φίλος σου δεν έχει επικοινωνήσει - τουλάχιστον με μένα. Μπορείς να μας δώσεις το τηλέφωνό του ή να του πείς να επικοινωνήσει μαζί μου;

Ευχαριστώ.

Reaction score
1.594
Απάντηση: Re: Απάντηση: Rotel RB976 mk2

Αγαπητέ φίλε θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω...
Όταν βάζουμε αγγελία για λογαριασμό άλλου που δεν είναι μέλος έχουμε κάποια υποχρέωση απέναντι στα ενδιαφερόμενα μέλη. Σε άλλα fora δεν επιτρέπεται κάν να βάλεις αγγελία για λογαριασμό άλλου...

Ο φίλος σου δεν έχει επικοινωνήσει - τουλάχιστον με μένα. Μπορείς να μας δώσεις το τηλέφωνό του ή να του πείς να επικοινωνήσει μαζί μου;

Ευχαριστώ.

Οκ όπως νομίζετε. Αποσύρεται η αγγελία. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Reaction score
2.557
ΟΚ, Κανένα πρόβλημα.
Θα μπορούσες να μας στείλεις με πμ το κινητό αυτού που τον πουλάει για να επικοινωνήσουμε μαζί του οι ενδιαφερόμενοι;

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.945
Members
38.521