Router στο υπόγειο = ανέβα-κατέβα σκάλες?

Reaction score
0
Αν βάλω panduit στο υπόγειο και συνδέσω εκεί το router, θα πρέπει κάθε φορά να κατεβαίνω στο υπόγειο για να το ανοίγω/κλείνω.

Υπάρχει καμιά ιδέα για το on/off του router;

Reaction score
1
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια τηλεχειριζόμενη πρίζα (αν σε καλύπτει η εμβέλεια λειτουργίας), ή ένα x10 module.

Πέρα από την κατανάλωση (~15W αν δεν απατώμαι) δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα στο να είναι συνεχώς on. Με ένα restart από το web interface λύνεις σχεδόν οποιοδήποτε λειτουργικό πρόβλημα προκύψει.

Reaction score
0
Απάντηση: Router στο υπόγειο = ανέβα-κατέβα σκάλες?

Ναι για την κατανάλωση πρόκειται!

Επειδή χτίζω τώρα, σκέφτομαι για πρίζα στο υπόγειο με διακόπτη στο αντίστοιχο δωμάτειο του 1ου... Γίνεται;

Reaction score
1
Ε, άμα είσαι στα χτισίματα, ότι θέλεις κάνεις. Πες το στον ηλεκτρολόγο σου και θα στο φτιάξει.

Reaction score
1.953

Εγώ φίλε μου το έχω βάλει στο πατάρι΄και δουλεύει 24/7.....!!!

Μία φορά που ήθελα να κάνω hard reset και βαριόμουνα πολύ....έκλεισα τον γενικό...:116::609: !!!!!!!!

Reaction score
24.155

πες στον ηλεκτρολογο να στο βαλει με διακοπτη στον πινακα, η ακομα καλυτερα στη θεση που θα εχεις το πισι

Reaction score
0

Κάτι ακόμα, αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τεχνολογία smart home (μέσω πχ PLC BUS) μεθαύριο, στη φάση που είσαι τώρα είναι πολύ εύκολο και με μικρό κόστος (πχ 50-100ε) να ζητήσεις στον ηλεκτρολόγο να σου περάσει τον Ουδέτερο Αγωγό από όλες τις πρίζες / διακόπτες.

Έτσι όποτε θελήσεις (και όπου) να κάνεις αυτοματοποιήσεις (πχ ανοιγμα/κλείσιμο ρολλού, φωτός, πρίζας κλπ) , θα έχεις λόγω του ουδέτερου πολύ καθαρό σήμα.. :144:

(Εγώ το έχω κάνει αλλά από υλοποιήσεις προς το παρόν.. νό μάνι νό χάνι..) :140:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.297
Νεότερο μέλος
Monarchix