SAMSUNG 40 UE7000WW

Reaction score
0
Αγόρασα τη SAMSUNG UE 7000WW 40' (LED) μπορεί να μου πει κάποιος αν παίζει MKV 720p και 1080p από το usb για να μου φύγει η απορία? Όσα αρχεία MKV δοκίμασα δεν τα αναγνωρίζει γιατί εχουν ήχο σε μορφή DTS. Επίσης δοκίμασα κάποια προγράμματα για μετατροπή ήχου MKV αρχείων από DTS σε AC3 , AAC κλπ χωρίς αποτέλεσμα. Εχει κανείς να προτείνει κάποια λύση?
Να είστε όλοι καλά.

Reaction score
0
Απάντηση: SAMSUNG 40 UE7000WW

Όταν λες χωρίς αποτέλεσμα τι εννοείς; Δεν μπόρεσες να κάνεις τη μετατροπή; Δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα:

http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/

Mπορεί να μετατρέψει το dts σε dolby digital.

Reaction score
0
Φίλε μου τα παίζει άψογα! Τεστ με Batman 1080p.
τώρα για τον ήχο δοκίμασε μετατροπέα όπως αυτός που λέει ο φίλος mchasap.
Καλή επιτυχία!

Reaction score
0

Έκανα τη μετατροπή αλλά εξακολουθούσε να μην αναγνωρίζει το MKV αρχείο δεν μου το ανοιγε καθόλου θα δοκιμάσω με το προγραμματακι και θα σας πω αποτελέσματα.Μπορείτε να μου πείτε όμως όταν βάζετε ταινία σε MKV με dts ήχο παίζει κανονικά η ταινία αλλά δεν έχετε ήχο η το αρχείο δεν ανοίγει καθόλου?

Reaction score
0

Δοκιμασα το audioconverter και ενω γίνεται η μετατροπή του ήχου κανονικά ( όπως και με άλλα προγράμματα ), όταν συνδέω το σκληρό δίσκο μου λεει ότι το αρχείο δεν αναγνωρίζεται. Μήπως δεν αναγνωρίζει από USB αρχεία πάνω από 4GB ? Aλλά όπως είπε ο φίλος dragonbill το δοκίμασε σε 1080p λογικά το αρχείο ήταν πάνω από 4gb. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά ας μου δώσει μια συμβουλή.

Reaction score
0
Και εγω εχω εδω και 1 εβδομαδα την ιδια τηλεοραση και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Τα ΜΚV τα παιζει αψογα οχι ομως στο επιπεδο εικονας του WD TV που επισης εχω και μπορω και συγκρινω. Ηχο DTS δεν αποδιδει. Δεν παιζει αρχεια mts2 και επισης Dvix 7x.
To μονο ασχημο που ειδα ειναι οτι με συνδεση οπτικη ινα και ενισχυτη AV δεν αφηνει να περασει ο ηχος free ωστε να γινει η αποκωδικοποιηση απο τον ενισχυτη αλλα τον περνα stereo με αποτελεσμα να μην εχουμε DD 5.1 και φυσικα DTS. Δεν εχω δοκιμασει ακομη ασυρματο δικτυο. Ποιο firmware εχετε στην TV. Tο πιο νε που δινει το site της Samsung ειναι το 1006

Reaction score
0
Βγηκε καινουργιο firmware για την σειρα 7000 κξαι 8000 με ημερομηνια 22/6/2009.
Το δοκιμασε κανεις και τι βελτιωσεις ειδε;

Reaction score
0
gatouli για πες μου. Αρχεια που εχουν ηχο DTS τα αποκοδεικοποιει με το καινουργιο firmware;

Τι εννοεις αρχεια MKV που δεν σου επαιζε πριν;

Επίσης τα μενου στις ρυθμισεις μεινανε Ελληνικα;

Η εγκατάσταση ηταν εύκολη;
Περιμένω τις απαντήσεις σου

Reaction score
0

Τα αρχεία με ήχο dts δεν τα αποκωδικοποιεί ( μου γράφει ότι το αρχείο δεν υποστηρίζεται, δεν το παίζει καθόλου) ίσως με το επόμενο firmware.
Κάποια αρχεία mkv πριν την αναβάθμιση δεν τα αποκωδικοποιούσε ή άνοιγα ένα φάκελο το οποίο είχε mkv μέσα αλλά δεν εμφανιζόταν καν το αρχείο μετά την εγκατάσταση του firmware δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα τετοιο πρόβλημα και 200 ταινίες να έχω στο σκληρό δίσκο θα τις ανοίξει όλες κανονικά απλά μπορεί να αργήσει λίγο.
Μετά την εγκατάσταση το μενού άλλαξε σε αγγλικά αλλά από το menu το γυρνάς πάλι ελληνικά.

Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη κατέβασε το firmware apo
το site www.samsung.com.gr αντίγραψέ το σε ένα usb πρώτα και μετά κάνε αποσυμπίεση του αρχείου τοποθέτησε το usb στην tv και κάνε την αναβάθμιση. Η διαδικασία της εγκατάστασης δεν θα σου πάρει πάνω από 5-7 λεπτά.Πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα αν χρειαστείς κάτι πες μου.

Reaction score
0
Gatouli αντιμετωπιζω το εξης.
Εχω ενα DVD SONY με συνδεση Scart. Οταν το DVD εχει ηχο DTS δεν εχω ηχο απο την TV παρ΄ολο που στο DVD εχω δωσει να κανει Downmix. Σε αλλες TV παιζει κανονικα.

Reaction score
0

Επέιδή σκεφτόμουν να πάρω την συγκεκριμένη τηλεόραση, θα ήθελα να μου πείτε... η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν παίζει καθόλου dts ήχο? όταν κατεβάζω το mkv και επειδή έχω ps3 το μετατρέπω μέσω mkv2vob και κρατάει τον ήχο (αν έχει dts)...μέσω του ps3 θα υπάρχει ήχος ή όχι?

Reaction score
0
Σημερα gatouli εβαλα το καινουργιο firmware. Πηγαν ολα καλα. Διαπιστωσα ομως οτι στο Youtube δεν με συνδεει. Σε ολα τα αλλα ο.κ. Βεβαια λειπουν τα Ελληνικα. Σημερα προσπαθησες στο Youtube;
Τι αλλες διαφορες διαπιστωσες με το καινουργιο firmware;
Την επιλογη που μου ειπες την εκανα αλλα τιποτα.

Reaction score
0

Γειά σου loufjohn
Για τον ήχο εγώ έχω συνδέσει το BD 2 7 σε 1 της samsung με οπτική ίνα me την tv. Δεν είμαι τεχνικός και πάνω σε αυτό το θέμα δεν μπορώ να βοηθήσω εύχομαι να βρεις τη λύση που ψάχνεις.

Reaction score
0

Δεν γνωρίζω, γιατί δεν έχω συνδεθει ακόμα με ιντερνετ στο σπίτι. Με μεγάλη μου χαρά θα σου πω όταν συνδεθώ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss