Samsung 40M86 ρυθμίσεις

Reaction score
5
Είμαι πλέον κάτοχος της samsung 40M86.

Πρόκειται για μια πανέμορφη τηλεόραση, με όλες τις υποδοχές που θα ήθελα ποτέ (ακόμα και hdmi στο πλάϊ έχει) και δεκάδες ρυθμίσεις.

Το μαύρο είναι όντως εκπληκτικό και το καταλαβαίνεις αμέσως με το που συνδέσεις την τηλεόραση.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι οι πολλές ρυθμίσεις δημιουργούν πρόβλημα.... τι πρόβλημα? Ότι είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να φέρεις την εικόνα στα μέτρα που θέλεις.

Αν κάποιος έχει ρυθμίσεις για τον χώρο του (για να έχω ένα startup guide) όσον αφορά στην σύνδεση hdmi DVD παρακαλώ να μου τις κοινοποιήσει καθώς έχω πελαγώσει.... (μην μου δώσετε link από avsforum & hdtv, τα έχω διαβάσει όλα και όλοι αναφέρονται σε digital tv, xbox & HD)

Σας ευχαριστώ πολύ !

Reaction score
0
www.avforums.com

Στην κατηγορία LCD Flat Panel displays κάνε αναζήτηση με τίτλο Samsung M86/7 Settings thread.Σε εκείνο το θέμα γίνεται χαμός από ρυθμίσεις!!!Αν θέλεις γίνε μέλος για να γράψεις τις εντυπώσεις σου στο θέμα Samsung LE-M86/7 thread.Ti fw έχεις?

Reaction score
0
γεια σου Stelio..είμαι σχετικα καινούργιος εδω και σκέφτομαι να αγοράσω απο on-line shop μια Samsung LE37M86B. Ποιές είναι γενικότερα οι εντυπωσεις σου? Αξιζει?

Reaction score
5
Ναι έψαξα στο avforums αλλά είναι χάος.... και πιο πολύ oriented σε digital tv & gaming.

Το firmware δεν το έχω ψάξει ακόμη.... για να μην χαθούν οι ρυθμίσεις που έχω κάνει έως τώρα (.... κάποια στιγμή θα τις σημειώσω :p)

@gontzi

H 37 απ'ότι έχω καταλάβει είναι αρκετά διαφορετική από την 40 (νομίζω έχει και 100HZ)

Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος, το μαύρο είναι απίστευτο και θα το καταλάβεις από την στιγμή που θα την ανοίξεις. Δεν υπάρχει ούτε clouding ούτε κανένα άλλο πρόβλημα προς το παρόν. Το έντονο μειονέκτημα της είναι ο ήχος της που για τα γούστα μου είναι απαράδεκτος. Βέβαια δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα καθώς δεν βλέπω tv αλλά μόνο dvd με HT.

Επίσης έχω την εντύπωση ότι τα χρώματα είναι λίγο χειρότερα απ'όσο θα μπορούσαν να είναι αλλά περιμένω να την calibrάρω καλύτερα με το DVE ώστε να καταλήξω

Reaction score
0
Η μόνη Μ86 που έχει 100Ηζ είναι η 32".Ακόμη και η 37" 1080p είναι απλά είναι χειρότερη από την 40άρα

Reaction score
0
Η μόνη Μ86 που έχει 100Ηζ είναι η 32".Ακόμη και η 37" 1080p είναι απλά είναι χειρότερη από την 40άρα
:cool_4::cool_4::cool_4::cool_4:GeoGeoGeo τι μου προτείνεις να κάνω ? κοίταξα και samsung & sharp και δεν ξέρω τι να κάνω ..λες να το μετανιώσω με την samsung?

Filika

Reaction score
0
με το service της Sharp μετά τι γίνεται?θα με καλύψει ή θα τρέχω?Τουλάχιστον η samsung απο ότι λένε έχει αξιόπιστο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.107
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo