Samsung DVD-HD860

Reaction score
0
Eχω συνδέσει σήμερα στην Amoi 37 ένα Samsung HD860.

Πολύ καλή εικόνα και το βρίσκω λίγο καλύτερο από το Pioneer DV 490V.

Κλειδώνει κανονικά στα 1080i και κάνει upscale όλα τα dvd ακόμα και αυτά από εφημερίδες.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι τα μαύρα, πραγματικό μαύρο στα 1080i

Reaction score
8
Καλημερα φιλε!
Ποσο το πηρες γιατι ενδιαφερομαι & εγω για ενα ιδιο & πες αν το τσεκαρες
στα 720ρ που με ενδιαφερει ευχαριστω.

Reaction score
0
leonmix μένω Kύπρο άρα τιμές δεν μπορώ να σου πω

το έχω δοκιμάσει και στα 720P και παίζει μια χαρά

Reaction score
0
vadergr said:
Eλληνικους υποτιτλους σε divx παιζει?Εχει βγει εστω patched fw?
Αυτό δεν το ξέρω γιτί δεν ασχολήθηκα καθόλου μαζί του σε θέματα divx

Reaction score
4.906
Μιας και αναφέρετε ελληνικούς υπότιτλους σε DiVx μου δινετε την ευκαιρία να κάνω το πρώτο μου ποστ εδώ (και ταυτόχρονα να χαιρετίσω όλους τους συμμετέχοντες).
Αγόρασα πρόσφατα (πριν 10 μέρες) απο το pixmania το Samsung SH-830 (DVD Recorder με 160gb σκληρό + επίγειο ψηφιακό tuner + hdmi), το οποίο δεν έχει εισαχθει στην Ελλάδα (δεν γνώριζαν καν πότε θα το φερουν στον Φουρλή που τηλεφώνησα).
H γενική του εικόνα είναι πολύ καλή (για τα λεφτα του), πάντως Divx με ελληνικούς υπότιτλους δεν παίζει, εκτός βέβαια και αν ειναι ενσωματωμένοι (να υποθέσω ότι λειπουν οι απαραίτητες ελληνικές γραμματοσειρές;). Δοκίμασα μάλιστα και με μετατροπή της γραμματοσειράς σε Arial greek, αλλά και πάλι δεν την έδειξε.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για περισσότερα για το dvd recorder ευχαρίστως να επανέλθω, αν και ακόμη δεν το έχω "ψάξει" απο όλες τις πλευρές.

Reaction score
784
Firmware για dvdr μην περιμενεις.Ειναι πολυπλοκα και δεν τα μονταρουν.Εξαιρετικα αδυνατο να παιξεις ελληνικους υποτιτλους.

Reaction score
2
Ποιό software χρησιμοποιείτε για τη μετατροπή σε DivX; Χωρίς να είμαι πολύ έμπειρος πάνω σε αυτό το αντικείμενο χρησιμοποιώ το Auto Gordian Knot και ό,τι και αν του έβαλα για να μου βγάλει DivX, μου το έκανε με πολύ καλά αποτελέσματα και με Ελληνικούς υπότιτλους σε ό,τι player και αν έπαιξαν μετά. Και το σπουδαιότερο, εγώ έκανα τις αρχικές επιλογές και μετά τα πάντα είναι αυτοματοποιημένα!

Reaction score
1
Φιλοι μου,

Οι σειρα της Samsung HD850 και HD950 παιζουν αβλεπει Divx και με ελληνικους υποτιτλους.
Είμαι κατοχος ενος HD950.

Φιλικα
Jim

Reaction score
0
kiteman said:
Eχω συνδέσει σήμερα στην Amoi 37 ένα Samsung HD860.

Aυτό που μου έκανε εντύπωση είναι τα μαύρα, πραγματικό μαύρο στα 1080i
τι εννοεις για πραγματικο μαυρο? εχω την amoi απο το Powerbuy και οτι βλεπω (dvd, hd, divx ) μεσω pc η μονη ενσταση ειναι για σκοτεινες σκηνες. βεβαια στα υπολοιπα φυσαει η οθονη. ενδιαφερομαι για dvd player και σκεφτομουν το δικο σου μοντελο.

Reaction score
786
Voreios, το Samsung SH-830 βγαζει την "τηλεοπτικη" εικονα (αναλογικα και ψηφιακα καναλια) μεσω HDMI ή εστω component? Και αν ναι σε τι αναλυση?

Κανε μας αν θες και ενα review, εδω ή σε καινουριο θεμα...

Reaction score
0
Το 860 εχει προβλημα με μερικα γραμματα απο το ελληνικο αλφαβητο σε Divx ταινιες.
Επεμβαση δε γινεται στο Firmware (Zoran 888 chipset).
Αν το καταλαβουν οι κορεατες και το διορθωσουν σε επομενο firmware εχει καλως.

Reaction score
4.906
@Θεμιστοκλή
Δεν ειχα δει την ερώτηση, κακώς δεν έβαλα την παρακολούθηση του thread..(μαλλον δεν βρηκα πως γινεται αυτό)
Απ όσο γνωρίζω το Samsung SH-830 δεν κάνει κανενός είδους upscaling στο σήμα, υποθέτω όμως πως θα βγάζει τα πάντα και απο την έξοδο hdmi
Μιλάω σε υποθετικό χρόνο γιατι ακόμη δεν έχω κάνει χρήση της hdmi εξόδου, περιμένω τον βιντεοπροβολέα μου για την πρωτοχρονιά! (Υπολογίζω πάντως να κάνω τα upscaling σε 1080ι απο τον ενισχυτή μου)
Αν δεν καταλαβα την ερώτηση σε παρακαλώ διευκρίνισε καλύτερα..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.