- Reaction score
- 20
Εδω και 2 μέρες συνέδεσα το Sumsung HD-745 με τον Infocus 4805 με καλώδιο DVI σε M. ¨όλα καλά και ωραία . Βάζω το πρώτο δισκάκι , και παίρνω μια εικονάρα απίστευτη. Το δισκάκι αυτό ήταν το I Robot που έγραψα εγώ σε DVD-R. Παίζει καλά σε όλες τις αναλύσεις αλλά καλύτερα ( έτσι μου φαίνεται στην 576p και στην 720p και κλειδώνει άψογα . Βάζω το δεύτερο δισκάκι που ήταν ο Άρχοντας το Special. Και εδώ είναι που τα είδα όλα. Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΑ. Μέχρι να κάνει loading του δίσκου όλα καλά. Με το που πάει να ξεκινήσει , χάνονται όλα. Βάζω βγάζω τον Άρχοντα και βάζω το Χαρι Πότερ. Μία από τα ίδια. Συνεχίζω με διάφορα άλλα dvd από περιοδικά και εφημερίδες. Όλα παίζουν άψογα. Ξαναβάζω dvd εταιρίας, το James Bond και ξαναχάνετε η εικόνα. Τελικά με τις πολλές δοκιμές κατέληξα στο συμπέρασμα ότι φταίει το macrovision, γι αυτό και παίζει όλες τις αντιγραμμένες ταινίες και αυτές από τις εφημερίδες , ενώ αρνείται πεισματικά να πράξει το ίδιο και στις original. Από την έξοδο του scart και του s-vhs η εικόνα είναι άψογη στην TV. Όπως και η εικόνα από dvi είναι κατά πολύ καλύτερη από την s-vhs και την προοδευτικής σάρωσης , όταν αυτή παίζει. Χθες το βράδυ μου έπαιξε αδιαμαρτύρητα μια ταινία της Odeon Πολύ πιθανών όμως να μην είχε macrovision.
Μήπως κάποιος από εσάς μπορεί να μου πει τι ακριβός παίζεται, και αν υπάρχει λύσει, εκτός του να αντιγράφω κάθε ταινία που θέλω να δω; [/b]
Μήπως κάποιος από εσάς μπορεί να μου πει τι ακριβός παίζεται, και αν υπάρχει λύσει, εκτός του να αντιγράφω κάθε ταινία που θέλω να δω; [/b]