Samsung HD-950 ή κάποιο άλλο?

Reaction score
0
Έχω παραγγείλει ένα Samsung HD-950 και μάλλον θα το παραλάβω εντος ολίγων ημερών.
Ήθελα ένα που να παίζει DivX και να έχει έξοδο HDMI τουλάχιστο.
Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο?
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο τώρα που προλαβαίνουμε?

Reaction score
164
Θα σου απαντήσω αυτό που μου απάντησαν όταν έθεσα την ίδια ερώτηση:
Denon 1920.
Κοστίζει κάτι παραπάνω, αλλά δεν μετάνοιωσα στιγμή που το πήρα
(εντάξει, στεναχωρήθηκα λίγο όταν είδα ότι δεν παιζει DVD με MP3, αλλά μου πέρασε πολύ σύντομα :) )

Reaction score
0
Ακύρωσα το Samsung,πάμε για Denon.
Ααααα και που το έχουν βρε παιδιά διότι έχει εξαφανιστεί....
Λέτε να το έχει το Media Markt???

Reaction score
164
Για DivX δεν ξέρω γιατί δεν έχω δει ποτέ με το Denon.
Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στην Ηχοέκφραση; Το δικό μου το είχαν ετοιμοπαράδοτο και σε καλή τιμή.

Reaction score
0
Εν τέλει μετά απο ψάξιμο και δοκιμή διαπίστωσα με πίκρα ότι το DENON 1920 όχι μόνο δεν αναγνωρίζει ελληνικούς υπότιτλους (*.srt) αλλά κανένα απολύτως υπότιτλο σε divx....
Κρίμα και ήμουν έτοιμος να το πάρω σήμερα κιόλας.....
Και τώρα.... μάλλον πάλι στο Samsung θα το γυρίσω που είναι και σίγουρο.

Reaction score
0
Η ηχοεκφραση το δίνει 350 ενω μετά απο μικρή έρευνα σε καταστήματα το βρήκα 300 ευρώ ακριβώς...
Τί να κάνω άραγε???
Σκέφτομαι ότι αν αξίζει να το πάρω για DVD player και να αγοράσω επίσης ένα καλώδιο 5 μέτρων DVI σε HDMI για να συνδέω τον υπολογιστή με τον ενισχυτή ή όπως αλλιώς μπορέσω για να μπορώ να βλέπω και τα DIVX με ελληνικούς υπότιτλους..... ή η δεύτερη επιλογή μου είναι να πάρω το Samsung to 950 ή να πάω για το Kiss 600 αν θα πάιζει ελληνικούς υπότιτλους...
Θα χαζέψω μέχρι να αποφασίσω...
Βοηθήστε με βρε παιδιά.

Reaction score
0
Εν τέλει αγόρασα το Denon 1920 και πήρα και ενα καλώδιο dvi/hdmi για να μπορω να βλέπω και τα divx μου μέσω του υπολογιστη.(Εμ τι τσαμπα την πληρωσαμε την ASUS NVIDIA GeForce GTX 7800????)

Σας ευχαριστώ όλους και τώρα έχει σειρά ο ενισχυτής (μάλλον για τον Yamaha 2600 με βλέπω-αρκεί να έρθει και στην Ελλάδα-Άγιε Νάκα κάνε το θαύμα σου) τα ηχεία και τα καλώδια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300