Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Η μονη διαφορα μεταξυ R71 και R72 ειναι το χρωμα στην τριγωνικη εξοδο των ηχειων στο κατω μερος της TV.xrono2 said:Τελικα την πηρα,με μια μικρη διαφορα,πηρα την le 40r71b που απο οτι ειδα η μονη διαφορα με την 72 ειναι οτι δεν εχει εισοδο ηχου απο pc.
μηπως ξερετε αν εχει αλλη διαφορα?
ειμαι στην ιδια φαση με σενα τι να παρω samsung η amoi ...?chris_sga said:Οπως και να 'χει, καλοριζικη!!!!
Πιστευω οτι η συγκεκριμενη TV ειναι κοσμημα πολυ ωραια γι'αυτο και εγω εχω κολλησει μεταξυ αυτης και της AMOI.
βρε chris εγω λεω για την amoi την 42αρα που ειναι 1080 και εχει την ιδια τιμη με την samsung..!chris_sga said:Φιλε Stelio ,
δεν ξερω για σενα αλλα εγω εδω και εναμιση μηνα εχω χασει τον υπνο μου με αυτη τη συγκριση. (εχω ανοιξει και αντιστοιχο thread).
Δεν ξερω τι να κανω, μιας και τις βρισκω και στην ιδια τιμη απο την μια λεω να παω για τις παραπανω ιντσες και το ονομα και απο την αλλη τα χαρακτηριστικα της AMOI ειναι ασυναγωνιστα σε αυτη την τιμη.
Το σημαντικοτερο που με κολλαει ειναι οτι υπαρχει τοσος κοσμος που εχει πλεον την AMOI που και μια στραβη να κατσει εχεις καποιον να ρωτησεις και εκτος αυτου ειναι και πολυ καλο το service απο οτι εχω καταλαβει.
Φανταζεσαι να παρεις την SAMSUNG και με το που την βαλεις πανω στο τραπεζι εχει 2 καμμενα pixel. Μετα θα καθεσαι και θα σκεφτεσαι οτι πηρες το επωνυμο και καθεσαι και κοιτας τα καμμενα pixel αλλα η AMOI εχει 0 pixel εγγυηση.