Samsung LE40B530P7WXXH τρεμόπαιγμα οθόνης

Reaction score
4
Καλησπέρα

Πριν μερικές μέρες πήρα απο τον αδερφό μου μια Samsung 40' που δεν μπορούσε να τη κρατήσει λόγω μετακόμισης.

Πούλησα την επίσης Samsung 32' που είχα κι ευτυχης εγκατέστησα τη ''νέα'' μου τηλεόραση.

Εδώ και τρεις μέρες παρατήρησα οτι ανα τακτά χρονικά διαστήματα τρεμοπαίζει για 1'' περίπου.

Κάνει μια γρήγορη εναλλαγή σκούρο-ανοικτό-σκούρο και συνεχίζει να παίζει κανονικά.

Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ εγώ να επέμβω σε κάτι ή να καλέσω τεχνικό;

Reaction score
4
Nαι...Ήδη ενημέρωσα κάποιον και τον περιμένω αυριο....Ελπίζω να μη πονεσει η τσέπη μου....Γιατι, το ξενέρωμα έτσι κι αλλιως το πήρα....

Reaction score
4
Απο τη SAMSUNG (η ανταποκριση ηταν αμεση) προτειναν να κανω αναβαθμιση του λογισμικου της τηλεορασης.

Το έκανα και το αποτελεσμα ηταν το τρεμοπαιγμα να σταματησει...μεχρι το βράδυ. Αυτο που παρατηρω ειναι οτι το τρεμοπαιγμα εμφανιζεται το βράδυ (!!!!)....Οτι τρελλο, σε μενα τυχαινει παντως.

Δεν ξερω γιατι ειναι τοσο ''επιλεκτικο''....Σκεφτομαι οτι και τεχνικος να ερθει, ενδεχομενως να μη δει τιποτα...Ή θα τον κρατησω μεχρι τα μεσανυχτα για να δει το πρόβλημα. Πάντως δεν εχω και πολλες επιλογες.....Αναγκαστικα θα φερω τεχνικό....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.069
Ρίξε μια ματιά και στο βύσμα του ρεύματος αν είναι καλά κουμπωμένο στη TV.

Άλλαξε και μπρίζα (τράβα μια μπαλαντέζα σε άλλη μπρίζα, σε άλλο δωμάτιο).

Μπορεί να είναι λίγες οι πιθανότητες να φταίει αυτό, αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.109
το βράδυ που συμβαίνει αυτό πρόσεξε να δεις τι άλλο 'παίρνει μπρος' εκείνη την ώρα που σου κάνει τα νούμερα, κάποιο φωτιστικό στο σπίτι, κάποιο μηχάνημα...κάτι πιο δίπλα ίσως...

Reaction score
4
Τελικά ακόμα και με αλλαγή πρίζας (στην ουσια του πολύπριζου) συνεχιζει να το κανει...Οποτε ο τεχνικος ειναι η μονη λυση.

Κι αν ερθει και η τηλεοραση δεν εχει προβλημα, τι γινεται;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.069
Κοίταξες κι αυτό που σου είπε η ''Μελίνα'';

Είναι σημαντικό, γιατί μπορεί να φταίει κάποια συσκευή.

Reaction score
4
To Σάββατο ήρθε ο τεχνικός.....Άλλαξε το ''Contrast'' απο 100 σε 80 και πλέον δουλευει μια χαρά.....:idk:

Τι να πω.....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.226
To Σάββατο ήρθε ο τεχνικός.....Άλλαξε το ''Contrast'' απο 100 σε 80 και πλέον δουλευει μια χαρά.....:idk:

Τι να πω.....
Και πολύ είναι το 80. Πιο κάτω δεν πάει? :whistling:

Πώς βλέπετε με τσίτα τα ρυθμιστικά?

Reaction score
4
Αυτο που με ανησυχει ειναι μη τυχον και χρειαστει να τη παρουν για service, να μεινω με καμμια μικρη λογω αναγκης μεχρι να τη ξαναπαρω και φυσικα τι ''πακετο'' θα μου βγει η ολη ιστορια.....

Reaction score
4
¨Εστειλα mail στη Samsung με αιτημα για επισκευη...Μιλωντας με τον τεχνικο μου ειπε οτι 25 ευρω κοστιζει η διαγνωση (+35 αν τη παρουν και τη φερουν αυτοι). Μου ειπε επισης οτι μαλλον ειναι η πλακετα (μπορει να κανω λαθος στην ορολογια) που στελνει ρευμα στις λαμπες της τηλεορασης και οτι αν ειναι αυτο κοστιζει 80 ευρω....

Μιλησα και με εναν αλλο τεχνικο, ο οποιος μου ειπε να του τη παω εκει για να τη δει. Κατα πασα πιθανοτητα ειναι το inverter μου ειπε...Δεν ξερω τι ειναι αυτο....

Δεν ξερω τι να κανω με αυτη την ιστορια....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.026
Κατα πασα πιθανοτητα ειναι το inverter μου ειπε...Δεν ξερω τι ειναι αυτο....
Πολύ περιληπτικά, το inverter δίνει το κατάλληλο ρεύμα στους λαμπτήρες φθορισμού (CCFL) του οπίσθιου φωτισμού της LCD TV.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.992
Members
38.274
Νεότερο μέλος
Triumph