SANYO TP 420

Reaction score
1.124
Απάντηση: SANYO TP 420

φίλε μου σίγουρα η δικιά του βελόνα θα έχει κάνει τα χιλιόμετρα της γιατί από ότι βλέπω το πικάπ είναι παλιό(αλήθεια ποιάς χρονιάς είναι;).οπότε όποια καινούρια κεφαλή και να βάλεις σίγουρα θα ακούγεται καλύτερα.
Όσο για το πικάπ είναι μια χαρά αν σου ακούγεται εσένα καλά.Όσο περιστρέφεται και δεν χάνει στροφές κράτα το και άκου τη μουσική σου.

Dam

Reaction score
2

φίλε μου σίγουρα η δικιά του βελόνα θα έχει κάνει τα χιλιόμετρα της γιατί από ότι βλέπω το πικάπ είναι παλιό(αλήθεια ποιάς χρονιάς είναι;).οπότε όποια καινούρια κεφαλή και να βάλεις σίγουρα θα ακούγεται καλύτερα.
Όσο για το πικάπ είναι μια χαρά αν σου ακούγεται εσένα καλά.Όσο περιστρέφεται και δεν χάνει στροφές κράτα το και άκου τη μουσική σου.
Είναι αγορασμένο το 1982. Αλλά μέχρι το 96 έπαιζε ελάχιστα και μετά έπαιζε 2-3 φορές το μήνα και είναι σε άριστη κατάσταση ο μηχανισμός του. Το έχω συνδέσει με ενεργά ηχεία (Creative T20) χρησιμοποιώντας phono preamp (http://www.behringer.com/EN/Products/PP400.aspx). Πιστεύω να δω διαφορά σε σχέση με το philips DVP3850/12. :)

Reaction score
1.124

Κατά τη γνώμη μου σε αυτή τη κατηγορία τιμής αυτό που μετράει πιο πολύ είναι μια καλή βελόνα.και μετά απόλαυσε τα δισκάκια σου:119:

Dam

Reaction score
2

Και μια ακόμα ερώτηση. Πως ρυθμίζω το βραχίονα? Εχει μόνο ένα περιστρεφόμενο κύλινδρο στο πίσω μέρος χωρίς νούμερα.

Reaction score
1.124

υπάρχει το μάνιουαλ;θα βοηθούσε πολύ.αν όχι μπορείς να το βρεις στο ιντερνετ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.209
Members
38.306
Νεότερο μέλος
lntalis75