Schoolwave 2007 - DVD

Reaction score
1.213

Όσοι πιστοί σπεύσατε να πάρετε τα σημερινά ΝΕΑ... Τα πιτσιρίκια έγραψαν και πάλι!
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Tι ειχε τελικα αυτο το dvd ? Δεν το ειχα προσεξει...

Υ.Γ Αυτα ειναι πιτσιρικια που γραφουν ...:happy_6:

[youtube]Dg7ZNH0e1Ak[/youtube]

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Tι ειχε τελικα αυτο το dvd ? Δεν το ειχα προσεξει...
To φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων απ' όλη την Ελλάδα που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Τεχνόπολη (Γκάζι). Χωρίς βραβεύσεις, χωρίς ανταγωνισμό, μόνο ψυχή και τρέλα. Και προσπάθειες από καλές έως εξαιρετικές!

Reaction score
371
To φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων απ' όλη την Ελλάδα που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Τεχνόπολη (Γκάζι). Χωρίς βραβεύσεις, χωρίς ανταγωνισμό, μόνο ψυχή και τρέλα. Και προσπάθειες από καλές έως εξαιρετικές!
συγνωμη Μαρια μου αλλα εγω τα βρηκα απο χαζα μεχρι κατω του μετριου

.

Reaction score
2
Εχοντας φτασει 2 φορες στην προτελευταια φαση του διαγωνισμου, αυτο που ειδα οτι σε καθε schoolwave συμμετειχαν 2-3 μπανταρες, αλλες τοσες μετριες, αλλα με potential, και οι υπολοιποι ηταν απο "για σφαλιαρες" και κατω. Τι να κανεις ομως που ηταν τρεντουλες και ειχαν περαση...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
343
Ανάλογα με τι συγκρίνουμε βρε παιδιά...
Αν βγάλεις από το player το DVD των Iron Maiden και βάλεις το Schoolwave, είναι αστείο, εννοείται ότι o ερασιτεχνισμός σου βάζει το δάχτυλο στο μάτι. Αλλά αν σκεφτείς ότι ανάμεσα σε σχολεία, φροντιστήρια, καβγάδες με γονείς, ερωτικά μπλεξιματάκια, προσπάθειες για εύρεση της ταυτότητας και αβεβαιότητα για το μέλλον τα παιδιά έφτασαν να παίζουν και να τραγουδάνε έτσι, πολλά απ' αυτά με ελάχιστα υλικά μέσα στη διάθεσή τους, είναι κάτι αρκετά σπουδαίο... δεν κοιτάς αν το riff είναι ισάξιο με αυτό ενός κιθαρίστα καταξιωμένου σε όλον τον κόσμο, βλέπεις την ψυχή και το μεράκι...

Υ.Γ.: Grain of Sense!!:cool_4:

Reaction score
2
Εν μερει συμφωνω μαζι σου.

Διαφωνω καθετα οταν οι περισσοτεροι κανουν οτι παιζουν κ χτυπιουνται γιατι απλα ειναι cool, ή γιατι απλα ειναι το trend των ημερων. Και να σε διαβεβαιωσω οτι μια σεβαστη πλειοψηφια αυτων που περασαν τελικα, δεν εχουν ουτε τα μισα απο τα προβληματα που αναφερεις, τους τα εχουν λυσει αλλοι.

Και δεν κρινω με τιποτα παραλογα κριτηρια. Ξερω πως ειναι να προσπαθουν 5 ατομα να βρουν κοινο χρονο για προβα, τι μπορουν να καταφερουν σε αυτη την ωρα κλπ κλπ. Με αυτα τα κριτηρια ας πουμε οι Entropia μου φανηκαν σαν συνθετες απο μετριοι και βλεπουμε, αλλα σαν παιχτες ηταν παρα παρα πολυ καλοι, πολυ groovατοι, δεμενοι και ανετοι.

Αλλο παραδειγμα μια μπαντουλα απο παιδια 3 περιπου χρονια μικροτερα απο μας. Στο live δεν μου αρεσαν, εν μερει γιατι ειχαν σκασει σαν uber-trendy μπαντα, και γιατι ειδα τραγικα λαθη ειδικα στους κιθαριστες, τα οποια εκαναν μπαμ οτι ειχαν γραφτει απο πανω. Στις προβες ομως που ηταν λιγο πριν απο μας, σαφως πιο συνεσταλμενοι, σαφως πιο δεμενοι, και ξεραμε (και βλεπαμε) τι ακουγαμε, μας ειχαν αφησει με το στομα ανοιχτο.

Reaction score
1
Ποτέ δε με απασχόλησε η ηλικία κάποιου όσον αφορά τις εκτελεστικές και συνθετικές του ικανότητες. Δεν μιλάμε για αθλητισμό αλλά για τέχνη, εκτός κι αν ευχαριστιέται κανείς ακούγοντας "παιδιά θαύματα" 4-5 χρονών να γρατζουνάνε μπουζούκια σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Πάντως μια και αναφέρθηκε πριν χρόνια είχα παρακολουθήσει κάποια εκπομπή, κάτι σαν αφιέρωμα, για το Schoolwave και μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ένα group αποτελούμενο από 3 κορίτσια (με παράξενα μαλλιά) στις κιθάρες και νομίζω ένα αγόρι στα τύμπανα. Είχαν δικό τους ρεπερτόριο, αν δε κάνω λάθος και στο 5λεπτο που παρακολούθησα μου τράβηξαν πραγματικά την προσοχή. Αυτά θυμάμαι μόνο.... αν έχει κανείς περισσότερες πληροφορίες για το group (αν κατάλαβε φυσικά που αναφέρομαι, δεν ήμουν και πολύ κατατοπιστικός το ξέρω) θα το εκτιμούσα....

Reaction score
2
Carbonated Lemonade...

Και, να με συγχωρεις κιολας, αλλα εγω ευχαριστιεμαι παρα πολυ να βλεπω πιτσιρικια να κανουν τετοιους παπαδες, που σοβαροι οργανοπαιχτες να τους κοιτανε με το στομα ανοιχτο... Επιβεβαιωνει μια προσωπικη μου αντιληψη, οτι ορισμενοι ανθρωποι ειναι γεννημενοι για αυτο που κανουν, και ειναι πολυ τυχεροι που το ανακαλυψαν, και αρκετα εξυπνοι ωστε να το αναπτυξουν.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak