argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
Καλη περιπτωση http://www.audioholics.com/reviews/receivers/sherbourn-sr-8100-receiver , αλλα δεν εισαγεται εν ελλαδι .....και κανει αισθητη την παρουσια της η απουσια pre out ........
Αμερικάνος; Κίτρινος με σχιστά μάτια;oχι εδω και καιρο , δεν εχω κρατησει το μειλ (μαλλον) αλλα ο αμερικανος δεν δινει πλεον αντιπροσωπο
τα γραφεια ειναι αμερικη, ολα τα αλλα εχουν <αλλη> σημασια...........Αμερικάνος; Κίτρινος με σχιστά μάτια;![]()
καλη η εγγυηση των 10 ετων, αλλα αν εχεις θεμα , πρεπει να το στειλεις με δικα σου εξοδα αμερικη , συμφαιρει ? Ναι αν θες να γινεις κουμπαρος ή με το κουριερ ή με τον <αμερικανο> ......Αν υπηρχε ελλαδα , δεν το κουβεντιαζαμε , .....Με δέκα χρόνια εγγύηση στους ενισχυτές της,ας είναι και από το Γαϊδουρονήσι![]()
Kοιτα και τον 7/200 στιs προσφορεs του twin digital.gr δινεται και χώρια απ'οτι ξερω.Εδώ και λίγο καιρό έχω εντοπίσει το παρακάτω set της Serbourn (PT-7030 and PA 7-150) και αν μπορούσα να το αγοράσω στην άκρως δελεαστική τιμή του site, δε θα το σκεφτόμουν..
Δείτε:
http://www.sherbourn.com/collections/theater/products/pt-7030-and-free-pa-7-150
Δε βρήκα κάτι, έχεις κάποιο λινκ?Kοιτα και τον 7/200 στιs προσφορεs του twin digital.gr δινεται και χώρια απ'οτι ξερω.
Γιατί εγώ έχω την υποψία ότι και τα μεν και τα δε τα φτιάχνει ο ίδιος κινέζος φασονατζής;καλη βαλιου φορ μανι, μηχανημα χωρις αντιπροσωπευση ( με οιταυτο συνεπαγει) , αν δεν σου κατσει κατι ζημιαρικο (σε προ παντα) εισαι πριγκηπας, αν σου κατσει...σε κλαιν οι ρεγγες, αυτη ομως ειναι καθαρα κινεζικη κομπανια, τριτος οριζωνας πανω αριστερα...διπλα στα μπαμπου
εδω κολλαει το οτι πλερωσεις σου δινουν........Γιατί εγώ έχω την υποψία ότι και τα μεν και τα δε τα φτιάχνει ο ίδιος κινέζος φασονατζής;
Αυτό π.χ. μοιάζει πάρα πολύ με το αντίστοιχο Emotiva. Τι μοιάζει δηλαδή; Copy - Paste είναι εκτός από το λογότυπο! του μπουντινταρμα (κοινα ταμο) του πηρε 10 χρονια να ακουσει τα ζουζουνια να μιλανε μεταξυ τους κοιτοντας ενα δεντρο, εμας θελει λιγοτερο να δουμε οτι η δεξια πλακετα με μια μακρινη ματια φορα αλλους πυκνωτες ...αν εχει και 2-3 αλλα καλυτερα υλικα προφανως δεν θα παιζει ιδια, τωρα οτι ο κινεζος σκορπα προιοντα ιδιας σχεδιασης κατω απο αλλα <καπο> και αυτο ειναι γνωστο, το μεγαλο κινητρο για την αμερικη ειναι η χαμηλη τιμη - μεγαλη εγγυηση.Κατα τα αλλα αν κανει το <μεγαλο> βημα και βγαλει ακριβο προιον (σε τιμη + επιδοσεις) εκει θα δουμε τι θα δουμε...........για την ωρα βλεπει <μικρο> τσεπικα κοινο , και ιδιο κοινο κοιτα τα προιοντα του .....
![]()
![]()
Το οποίο με την σειρά του είναι ολόϊδιο με αυτό που μοιάζει με Advance αλλά δεν είναι Advance, το οποίο μοιάζει επίσης με ΧΤΖ κ.ο.κ.
![]()