Sites για downloading ελληνικών υποτίτλων ;

Reaction score
1
Μου αρέσουν πολύ οι παλιές κλασσικές ταινίες, όπως του Sherlock Holmes με τον Basil Rathbone. Το αγγλικό amazon τις πουλά πολύ φθηνά. Κάτι λιγότερο από 6 λίρες τη μία, αλλα φυσικά δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους. Θα ήθελα να τις αγοράσω, αλλά δεν εμπιστεύομαι και πολύ τα αγγλικά μου και με χαλάει στη μέση της ταινίας να ... ανοίγω λεξικά :lol: για να ψάχνω. Έτσι θα ήταν ιδανικό αν μπορούσα να βρω τους υποτίτλους για downloading , να αγόραζα τα dvd από το amazon και να έκανα δικές μου κόπιες με ελληνικά.
Γνωρίζει κανείς κάποιο site που θα μπορούσα να βρώ υποτίτλους;

Reaction score
0
www.dvdstuff.gr

και

dvd.box.sk

Ιδιαίτερα το τελευταίο το θεωρώ το καλύτερο σε όλο το νετ.
Υπότιτλοι για όλες τις γλώσσες του κόσμου και
το πιο ιδανικό για DVD Screeners :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καλα οοοοοολα αυτα, αλλα πως μπαινουν οι ελληνικοι???
Kάνεις rebuild όλο το dvd ή αν έχεις αρχείο divx χρειάζεσαι ή htpc ή ένα dvd player που να υποστηρίζει υπότιτλους.

Το yamakawa π.χ. με ένα firmware που έχει φτιάξει ένας έλληνας παίζει ελληνικούς υπότιτλους. Αν δεν θέλεις να πειράξεις το firmware βλέπεις μόνο αγγλικούς.

Πάντως και στα μεγάλα site με υπότιτλους βρίσκεις αρκετούς ελληνικούς. Προσοχή μόνο στην μορφή που θα βρείτε (sub, srt κλπ) γιατί μπορεί το μέσο σας να μην τους υποστηρίζει και να θέλουν μετατροπή. Ευτυχώς κυκλοφορούν πολλά προγράμματα που κάνουν τέτοιες μετατροπές και είναι και δωρεάν.

Ένα ψάξιμο στο www.videohelp.com θα σας λύσει όλες τις απορίες...
[/updown]

Reaction score
1
Σε όλα τα sites, όλοι οι οδηγοί, αναφέρονται σε ταινίες που είναι σε μορφή divx. Πουθενά δεν βλέπω τίποτε σχετικό με πως εισάγονται σε dvd ...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.141
Members
38.661
Νεότερο μέλος
APOSTOLOS TSAPAS