Snazio ή KISS 600 ή Zensonic

Reaction score
0
Γεια σας..

Θα ηθελα να αγορασω ενα απο τα παραπανω αλλα δεν ξερω πιο..

Το θελω για συνδεση με AMOI (gia 1080p upscalling mesv HDMI) kai EPSON tw600 (720p to anvtero )

Περα τον wifi usb lan με ενδιαφερει η ποιοτητα εικονας . Ακομα θελω να μπορω να αφαιρω ολα τακλειδωματα για region css κλπ

Μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας μονο και μονο για να μην την πατησω ?

ΥΓ Σκεφτομαι και την αγορα του OPPO αλλα ρωτω για τα παραπανω μονο και μονο για την περιπτωση που θα διαλεξω τελικα player gia ta multimedia wifi lan κλπ

Reaction score
10
Έχοντας κάνει την Κυριακή που μόλις μας πέρασε συγκριτική δοκιμή μεταξύ
Oppo και Snazio σε 720p προβολείς (στη γνωστή συγκέντρωση των Κρητικών στα Χανιά),
θα σου πω να αποφύγεις το Οppo και να πας για Snazio δαγκωτό.
Πολύ καλύτερη εικόνα, πολύ καλύτερη κίνηση, περισσότερες δυνατότητες κλπ
Για περισσότερες πληροφορίες στον Σωτήρη Οικονόμου (HD Grand Master).
Μόνο στα πολύ ψηλά bitrate των native 1080p αρχείων ζοριζόταν.

Πάντως το νέο chip από τη Sigma έρχεται σύντομα και θα είναι πιο δυνατό.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Συμφωνω και εγω. Εχω το Ορρο και αν και ειναι καλο γενικα μηχανημα, δεν συγκρινεται με το SnaZio. Πολυ καλυτερη εικονα σε DVD (ειδαμε λεπτομερειες που δεν ειδαμε με Ορρο, καλυτερα χρωματα και τελειο κλειδωμα στα 720ρ με τον 900αρη), αλλα βεβαια και σε ΗD, που ειναι και το δυνατο σημειο του και ειναι απαιχτο.

Reaction score
5
Εχω το Snazio απο τα τελη Αυγουστου και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος τοσο ως dvd player και HD player.Κανεις δεν λεει οτι ειναι το τελειο μηχανημα αλλα για την δουλεια που κανει και για τα λεφτα του ειναι παρα πολυ καλο.

Το δοκιμασαμε στα Χανια και αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.Ριξε και μια ματια στο thread SnaZio Net Cinema (HD) SZ1350 DVD Player

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=6200

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members