Έχει αγοράσει κανείς από δω: http://www.snazzishop.com ;
Most visitors online was 2871 , on 19 Feb 2025
Δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Έχουνε πολύ καλό customer support. Να φανταστείς όταν το άνοιξα είδα οτι εκεί που είναι το eject touch button είχε ραγίσει το τζαμάκι που βρίσκετα από μπροστά. Τους έστειλα mail και σε 1 ημέρα μου απάντησαν οτι θα το αντικαταστήσουνε (έγινε λέει στη μεταφορά η ζημιά διότι από αυτούς είχε φύγει άθικτο) και για να μη πληρώσω μεταφορικά και τους το στείλω πίσω, αν ήθελα να μου στείλουν οδηγίες πως θα αντικαταστήσω την πρόσοψη. Τώρα περιμένω να μου τη στείλουν. Λειτουργικά πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα. Του έβαλα και το 20-65 firmware και είναι κομπλέ.Μαλλον και εγω εκει θα καταληξω απο εξωτερικο γιατι εδω δεν υπαρχει τιποτα για αγορα. Μην μου κατσει κανα προβληματικο και τρεχω αλλα θα το ρισκαρω γιατι το θελω το μηαχανακι.
Έχει και το 1350 USB2 και ethernet και wireless antenna 802.11. Όμως θα συνιστούσα να μη παίζεις απο wireless streaming γιατι κολλάνε τα περισσότερα. Εγώ επειδή δεν έχω δίσκο usb προς το παρον τα γραφω σε ενα dvd και τα βλέπω απευθείας από τo dvd rom του sz1350.Μπραβο μπραβο τετοια να ακουω για support. Αν και στο εξωτερικο ειναι σοβαρα τα πραγματα οχι σαν το ελλαδισταν εδω. Σε ευχαριστω φιλε για τις πληροφοριες και θα κανω ακριβως αυτα που ειπες. Αντε καλοριζικο και περιμενουμε και εντυπωσεις γενικοτερα γιατι φαινεται να κανει τα παντα το μηχανακι!!
Μια ερωτηση που μου ηρθε μολις τωρα. Το πιο μικρο μοντελο εχει συνδεση για usb οποτε κολλας κατευθειαν επανω δισκους. Το 1350 απο οτι ειδα δεν εχει και οτι κανει το κανει μεσο δικτυου ετσι?
Φαντάζομαι δε το είδες το USB διότι δε φαίνεται μιας και έχει ενα πορτάκι που ανοίγεις από τη δεξιά πλευρά.Εχει??.........εβγαλα τα ματια μου και δεν το ειδα το usb. Θα ηταν ενα μεγαλο μειον για μενα που ξεπερνιεται ευκολα βεβαια αλλα επειδη εχω πνιγει στις συνδεσεις στο σπιτι μεσο lan , ηθελα πολυ να βαλω μονο τους δισκους μου επανω (για αυτο τον λογο τους πηρα αλλωστε) αλλα αφου λες οτι εχει ολα ΟΚ!!!!
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου και καλες θεασεις.
Γραψε και οποτε μπορεις εντυπωσεις για upscaled ποιοτητα εικονας. Εχει διαφορα?? Με τρωει με τρωει να μαθω....
Thanks thanks