Χαιρετω και παλι ολους φιλους που θα μου απαντησουν ή οχι.Ξεκιναω οτι εχω ενα PC προς το παρον αρκετα καλο4 3,4-motheroboard me sound blaster live-1 GB RAM-Ati radeon X800 Pci sta 256 και παει λεγοντας με ψυχτρες αθορυβες και μπλα μπλα..Σε ολα αυτα μεσα βαλτε και μια δορυφορικη καρτα Skystar 2.Ωραια?Ναι καλα !!Προσπαθησα ολα αυτα να τα συνδυασω κατω απο ενα γενικο interface για να μην εχουμε προβληματα στο σπιτι πατα κλικ στο μοθσε κτλ κτλ.Στα windows media center 2005 απλα το ξεχναμε γιατι η skystar 2 δεν ειναι συμβατη.Παμε αλλο λειτουργικο:Meddio center(τσου γιατι η skystar 2 παλι!!!),παμε sceneo(sceneo.de).Εδω ολα καλα αλλα 2 προβληματα: 1)den bgazei DD ηχο.Αυτο λυθηκε με επικοινωνια στην γερμανια(ειμαι αρρωστος ε?).Οι τυποι δεν εχουν αδεια για ψηφιακο ηχο αλλα σου δινουν συμβουλη απο το τηλεφωνο να μπεις στο regedit των windows kai να αλλαξεις παραμετρους ωστε να παιξει DD. 2)Oλα τα free δορυφορικα κανενα προβλημα αλλα δεν αναγωριζει nova μεσα απο to phoenix module.Απλα δεν το υποστηριζει.Ολα τα αλλα <home theathre> προγραμματα που δοκιμασα απλα ειναι για πεταμα.Αυτη την στιγμη ειμαι με το ProgDvb και με ενα windvd 7 ή Power Dvd.Mε αλλα λογια εχω παντρευτει ενα mouse kai ena keyboard sto saloni.
Ποια ειναι η ερωτηση?Ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να τα υποστηριζει ολα?Τελικα το pc κανει μονο για αποθηκη ταινιων και αντε ενα player?Eγω εχω καταστημα με games Ps2-Pc-Xbox και τετοια και λογω δουλειας εχω προσβαση και σε προγραμματα και σε υπολογιστες.Δεν ξερω αλλα παντα μα σχεδον παντα οταν στηριζα τις ελπιδες ή τις λυσεις σε εναν υπολογιστη απογοητευομουν.Λετε και τωρα??
Ποια ειναι η ερωτηση?Ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να τα υποστηριζει ολα?Τελικα το pc κανει μονο για αποθηκη ταινιων και αντε ενα player?Eγω εχω καταστημα με games Ps2-Pc-Xbox και τετοια και λογω δουλειας εχω προσβαση και σε προγραμματα και σε υπολογιστες.Δεν ξερω αλλα παντα μα σχεδον παντα οταν στηριζα τις ελπιδες ή τις λυσεις σε εναν υπολογιστη απογοητευομουν.Λετε και τωρα??