SONY 3D γυαλια

Reaction score
0
Σαν καινούριος ένας από τους καλύτερους προβολείς των ημερών μας.Με την αποκλειστική τεχνολογία της Sony αυτός ο SXRD προβολέας αποδίδει πεντακάθαρες και συμπαγεις εικόνες με βάθος.Εχει και 3D λειτουργια,είναι τελείως αθόρυβος και έχει βραβευτεί.Η λαμπα του εχει λειτουργησει 732 ώρες και δεν έχει ούτε γρατζουνιά .Από ακαπνο σπίτι χωρίς κατοικίδια.Θα δοθει συσκευασμενος με εγχειρίδιο τηλεκοντρολ και καλωδιο ρευματος στα 1150€.Δοκιμη εννοείται δεκτή.Εχω και το αντίπαλο δέος τον EPSON TW9200 με 12 ωρες προς πώληση σε αλλη αγγελια.Οποιος μου μείνει χαρούμενος θα ειμαι.Μενω κοντα στο σταυρο της Αγίας Παρασκευής και το τηλέφωνο μου είναι 6957774641 ή εαν προτιμάτε επικοινωνία με pm.
IMG_20180717_194225.jpg
IMG_20180717_194225.jpg
IMG_20180717_194225.jpg
IMG_20180717_194245.jpg

Attachments

Reaction score
0
Να συμπληρώσω ότι ο προβολεας παραμένει στο κουτί για προφύλαξη και σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος σοβαρά θα γίνει κανονική δοκιμή προβολή εκτενής και σε όλο το μήκος και πλάτος της οθόνης που έχω (κοντά στα 3 μέτρα πλατος) προκειμένου να είστε σίγουροι για την κατάσταση του.

Reaction score
0
Να συμπληρώσω ότι ο προβολεας παραμένει στο κουτί για προφύλαξη και σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος σοβαρά θα γίνει κανονική δοκιμή προβολή εκτενής και σε όλο το μήκος και πλάτος της οθόνης που έχω (κοντά στα 3 μέτρα πλατος) προκειμένου να είστε σίγουροι για την κατάσταση του.
Επιπλέον σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος από επαρχία και δεν μπορεί να έρθει να τον δει μπορώ εάν μου το ζητήσει να τραβήξω ένα βίντεο στο οποίο θα φαίνεται καθαρά ο προβολεας και η εικόνα που δείχνει.Μαλιστα θα γίνει και σε ταινία /σκηνη της επιλογής του ετσι ωστε να τον στειλω μετα αντικαταβολη.

Reaction score
0
Σαν καινούριος ένας από τους καλύτερους προβολείς των ημερών μας.Με την αποκλειστική τεχνολογία της Sony αυτός ο SXRD προβολέας αποδίδει πεντακάθαρες και συμπαγεις εικόνες με βάθος.Εχει και 3D λειτουργια,είναι τελείως αθόρυβος και έχει βραβευτεί.Η λαμπα του εχει λειτουργησει 732 ώρες και δεν έχει ούτε γρατζουνιά .Από ακαπνο σπίτι χωρίς κατοικίδια.Θα δοθει συσκευασμενος με εγχειρίδιο τηλεκοντρολ και καλωδιο ρευματος στα 1150€.Δοκιμη εννοείται δεκτή.Εχω και το αντίπαλο δέος τον EPSON TW9200 με 12 ωρες προς πώληση σε αλλη αγγελια.Οποιος μου μείνει χαρούμενος θα ειμαι.Μενω κοντα στο σταυρο της Αγίας Παρασκευής και το τηλέφωνο μου είναι 6957774641 ή εαν προτιμάτε επικοινωνία με pm. View attachment 101337 View attachment 101337 View attachment 101337 View attachment 101338
Για να το κάνω πιο δελεαστικο (αν και στα καταστήματα του Σκρουτζ πουλιέται 2000 καινούριος) δώρο στην ίδια τιμη τα original γυαλιά της Sony αξίας 150€ που αγοράστηκαν ξεχωριστά.επισυναπτω και φωτογραφία
15372081362078826960419656393316.jpg

Reaction score
0
Να κλείσει.Πουληθηκε σε φίλο.Ευχαριστω για την φιλοξενία.
[DOUBLEPOST=1538271639][/DOUBLEPOST]
Να κλείσει.Πουληθηκε σε φίλο.Ευχαριστω για την φιλοξενία.
Ξέχασα ότι δεν ηθελε τα γυαλιά καθώς δεν του αρέσει το 3d. Όποτε μου μείνανε και τα δίνω 60€.Περισσοτερα για τα γυαλιά από το site της Sony....
These 3d glasses are made for use with projectors VPL-HW40ES VPL-HW55ES, VPL-VW1100ES and VPL-GT100DESCRIPTION FROM THE MANUFACTURE:Designed to make the most of Sony's 4K projectors, the Sony TDG-PJ1 glasses create a thrilling 3D effect.3D in full HDCompatible with Sony's award-winning VPL range of 4K projectors, these 3D glasses offer superb 3D in Full HD. With the active shutter design synchronising with signals from the projector, you get a smooth and totally immersive image with greatly reduced ghosting.Light, and recharge via USBThe TDG-PJ1 glasses are light and comfortable to wear. The slim arms also make them easy to wear in conjunction with existing prescription glasses. With built-in rechargeable batteries, the TDGPJ1 glasses are easily recharged via suitable USB interface.Wide viewing angleSide 'blinkers' ensure the eyes find it easier to focus on the 3D image ahead. Compared to passive 3D glasses, the viewing angle is much wider, without the breakup of quality as you move away from the 'dead ahead' position.RRP- £99.95

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.481
Members
38.187
Νεότερο μέλος
kotsos134