Sony Bravia S32a10 Vs Samsung Le32r51b

Reaction score
0
Kalispera kai pali... simfona me to budget pou diathetw katelixa oti autes ine oi dio telikes mou epiloges ....

apo tin mia ehoume tin

SONY BRAVIA S32A10
kai apo tin ali tin
SAMSUNG LE32R51B

voithiste me stin epilogi mou, apo tis dio pia ine i kaliteri? kai giati?
i agora tha ginei sto telos tis evdomadas...

efharistw polu! :D

Reaction score
0
Καλησπέρα φίλε χωρίς να κακολογήσω τα παιδιά στο forum θα πω μόνο ότι και εγώ σε 2 post δεν πείρα απάντηση τώρα μάλλον φταίει πως δεν πρέπει να παίζουμε στης κατηγορίες τους (HI END) τώρα για την τηλεόραση θα σου πω ότι εγώ έχω την Sony και είμαι πολλή ευχαριστημένος. Έχω 2 DVD player to BOSE 321 & GVG(για ταινίες xvid. Και από s-video αλλά και από component δεν είμαι ευχαριστημένος αύριο περιμένω το Samsung me hdmi έξοδο εκεί θα δούμε τη αξίζει πραγματικά η TV για τα επίγεια κανάλια μην περιμένεις πολλά θα σου εμφανίζονται αρκετά pixel.
Αυτές είναι μόνο για DVD ψηφιακή δορυφορική και πάνω από όλα HDTV. Καλό βράδυ.

Reaction score
0
Φίλε εγώ πάντως που έχω τη SONY εδώ και μια εβδομάδα, έχω να πω τα ίδια με τον Kvasil. Όντως όχι καλή εικόνα σε επίγεια κανάλια, θα έλεγα κακή ως απαράδεκτη για την αξία τους, καθώς περίμενα να έχουν ενσωματώσει κάποια τεχνολογία που να εξομαλύνει την εικόνα. Πολλά pixels. Σου λέω χαρακτηριστικά ότι η δική μου είναι μικρή σχετικά (32") και με τίποτα δεν μπορεί να δει κάποιος από τα 2-3 μέτρα. Σχεδόν παραμορφώνονται τα πάντα. Γράμματα απου δεν διαβάζονται κτλ. Από τα 4 μέτρα η κατάσταση αλλάζει εντυπωσιακά όμως.

Για HDTV δεν έχω να πω τίποτα καθώς δεν ξέρω πως μπορώ να δω κάτι τέτοιο. Διαβάζοντας το forum αρκετά, δεν έβγαλα άκρη. Βλέπω video που μπορώ να τα κάνω download, αλλά προφανώς πρέπει να συνδέσω την tv με τον υπολογιστή (κάτι που δεν γίνεται στη δική μου).

Στα δορυφορικά κανάλια η κατάσταση είναι ελαφρώς καλύτερη. Κάποια κανάλια στον ASTRA που λέγονται DEMO+HDTV και άλλα παρόμοια δεν παίζουν. Μαύρη οθόνη παρότι υπάρχει σήμα επαρκές. Δεν ξέρω γιατί.

Reaction score
0
file katalavenw ti les ... ala pistevw oti to provlima auto apo ta 2-3 metra prepei na ine geniko se autes tis tileoraseis kai ohi mono stin sigekrimeni... twra an thelei as pei kai kapios alos tin apopsi tou panw se auto.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Καλό είναι πριν κάνει κάποιος μία αγορά έτοιου είδους να επισκεφθεί κάποιο πολυκατάστημα που έχει κάποιες από αυτές της TV σε επίδειξη και να πρήξει 1-2 πωλητές ώστε να εξετάσει λεπτομερώς την εικόνα...

Στο αρχικό σου ερώτημα ababapanos έχουμε αναφερθεί και σε παλιότερο topic. θα διαλέξεις όποια φαίνετε καλύτερα στα μάτια σου!!! Σαν δυνατότητες δεν έχουν σημαντικές διαφορές, οπότε όποια εικόνα σε ικανοποιεί περισσότερο την αγοράζεις...

Reaction score
0
pantos htes pernontas apo to carrefour , kitazontas tis lcd ihe mia firstline dipla sti samsung kai tis ipolipes me ta misa lefta sta 849 euro enanti twn 1580 tis samsun i twn 1450 tis sony ... itan 32 intswn lcd me HD READY, vevea hwris HDMI isodo ala me DVI... kai i ikona tous itan shedon idia , gia na min pw oloidia se sima apo dvd player , vevea den xerw ti ginene me to tileoptiko sima , auto ine grifos, giati den mporeis na tin deis me tileoptiko sima para mono an tin agoraseis...

kai lew twra egw o aplos katanalotis mipos den axizoun ola auta kai na glitosw ta misa lefta mou (shedon 800 euro) agorazontas mia firstline?

Reaction score
2
Kαι γιατί δεν αγοράζεις μια slim line crt στα 800 euro για να πάρεις ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ.....Το έχω ξαναπει και το λέω συνεχως. ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ LCD ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Πρέπει να ανέβει πολύ κανείς για να παρει αξιοπρεπή εικόνα από LCD τηλεόραση. Εκτός και αν του αρέσει να βλέπει πιξελιασμένες εικόνες.

Reaction score
146
η lcd εχουν αρκετα καλη εικονα θελει 4 μετρα ομως αλλιως φενεται πολυ αυτη η ψηφιακιλα.

η slim flit απο την samsung δεν λει και πολλα.δεν εχει καλη γεωμετρια ειδικα στο 4/3
αμα ηταν ετσι θα ειχαν βγαλει ολη κοντους καθοδικους.

Reaction score
0
telika simera katelixa stin Samsung LE32R51BX

perito na pw oti simera oli mera vlepw TV. kai kanw diafores dokimes. ehei para polu wrea ikona. tha elega telia... kai mou kanei entiposi giati hwris na ehw piraxei katholou tis rithmiseis, opos tin ehw vgalei apo to kouti... kai to skeftome... ti na piraxw kai ti ohi.

mia aporia mono, sima apo TV KATAPLIKTIKO, APO DVD to idio, apo PC to idio, apo sindesi me XBOX omos vlepw stin ikona mia anexigiti tholoura, pou ofilete auto? mipos to torino xbox den ehei analisi parapanw apo tis simvatikes tileoraseis kai simvenei auto?

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.998
Members
38.275