Sony Car DVD Station MV-700HR

Reaction score
0
Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει δει το παραπάνω προϊόν ή να έχει γνώση επ αυτού;

Εαν αξίζει η αγορά του και πόσο καλά δείχνει. Από άποψης χαρακτηριστικών με καλύπτει, όσο και από design, ευκολία τοποθέτησης, brand name και λογική τιμή.

Reaction score
5
Δειχνει οσο καλα γινεται, και βλεπεις οσο καλα μπορεις να δεις ταινια σε 7" .
Το καλο ειναι οτι ειναι και φορητο. Οποτε οπου και να πας εχεις ενα DVDp+οθονη για να βλεπεις.
Αν δεν εχεις DVDp στο αυτοκινητο εινα μαλλον μονοδρομος για να μην εισαι αναγκασμενος να παρεις και οθονη και DVD...

Reaction score
0
Είναι η τελευταία μου ελπίδα να ησυχάσω λιγάκι από την μικρή στο αυτοκίνητο!!!

Από την άλλη έχει και mp3, συνδέεται με camera αλλά και φωτογραφική και πάνω απ'όλα δεν χρειάζεσαι να ξηλώσεις το μισό αυτοκίνητο για να το συνδέσεις. Και ότα φτάσεις στον προορισμό σου το ξεκουμπώνεις και το παίρνεις μαζί σου.

Reaction score
41
Στοιχεία για την συσκευή που σε ενδιαφέρει μπορείς να διαβάσεις εδώ:

http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=4929#top

Η τιμή είναι πολύ δελεαστική και σίγουρα θα είναι μια καλή απασχόληση για την μικρούλα!!! :D :D :D

Στην θέση σου, ίσως να μην το συζητούσα καν...... :roll: :wink:

Σε τι τιμή την βρίσκεις????

Reaction score
0
Σωκράτη καλή η πρότασή σου, αλλά πρώτον η εταιρεία STAR δεν μου λέει τίποτα, τί αντιπροσώπευση έχει στην Ελλάδα άραγε και
δεύτερον δεν προσαρμόζεται εύκολα στο αυτοκίνητο έτσι ώστε και λειτουργικό να είναι αλλά και εύκολα να μπαίνει-βγαίνει.

Reaction score
1
Από τις φωτογραφίες που έχει παραθέσει ο Γιάννης,και το Sony δεν μου φαίνεται για τόσο πρακτικό μέσα στο αυτοκίνητο.
Δες,ενώ στις πρώτες δύο φωτό η συσκευή είναι διαιρούμενη,στην τρίτη φωτό,μοιάζει διπλωμένη αλλά φαντάσου το πάχος της,(μπαουλάκι).
Τώρα ,για την Star κι εμένα δεν μου λέει τίποτα,αλλά δεν ξέρω και η Sony αν χαλάσει,αν επισκευάζεται (lcd).
Τέλος πάντων,δικό σου το μαχαίρι,δικό σου και το πεπόνι...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.133
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam