Sony HX910 VS Pioneer DVR-630H η τιτανομαχία !!!!!

Reaction score
0
Παιδιά είμαι σε απίστευτο δίλημμα ! Εχω καταλήξει στην αγορά ενός εκ των 2 DVD HD recorder με 250 GB αλλά δεν ξέρω τα + και τα - του καθενός. Για το SONY δεν ξέρω τίποτα όσο αφορά την ευχρηστία και τις δυνατότητες του ενώ για το Pioneer έχω κάποια ιδέα όσον αφορά τα menu γιατί είχα ένα πιο παλιό μικρό μοντέλο με 80 GB το 5200H (εκτός αν έχει αλλάξει δραματικά στα νέα μοντέλα)...
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει για αυτά τα 2 μηχανήματα και μπορεί να πει κάποια πράγματα για το καθένα (ακόμα καλύτερα σε συγκριτικό επίπεδο) ας το πράξει για να καταλήξω και εγώ κάπου.. Thanks !

Reaction score
2
Έχω το 910 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά δε μπορώ να κάνω σύγκριση καθώς δεν έχω "παίξει" με το Pioneer. Γράφει σε όλα, εκτός από DVD-RAM.

Reaction score
0
Πρόσφατα αγόρασα το Pioneer DVR-530H είναι πολύ καλό έκανα μέσα σε 15 μέρες περίπου 80 αντιγραφές από βίντεο ταινίες σε DVD κανένα πρόβλημα εύκολο μενού πολλές δυνατότητες ρυθμίσεων
έχε κατά νου ότι δεν γράφουν σε DVD+R kai DVD+RW
από εικόνα με σύνδεση Scart- RGB το RGB πολύ καλή και το έχω συνδέσει και με τον ενισχυτή τού HI FI , όμως τώρα που αλλάζω TV που έχει είσοδο HDMI αναγκαστικά θα πρέπει να αγοράσω και DVD Player που υποστηρίζει HD και αυτό μου την χαλάει λίγο .
Τώρα θα μου πεις ότι εσύ πας για το 630 σου γράφω όμως διότι και τα 2 είναι ακριβώς τα ίδια , μόνο που το 630 έχει μεγαλύτερο δίσκο ακομα και το Manual τους είναι το ίδιο .
Μανώλης

Reaction score
5
Τωρα, εγω δεν πρεπει να το πω, αλλα γιατι παιδευεστε με DVD Recorder και δεν το κανετε μεσω υπολογιστη? Μια καρτα TV, σκληρος και θα ερθει και πιο φτηνα! Και ξεχνας και τους περιορισμους...

Reaction score
1
Ο αδελφός μου αγόρασε το Sony-710. Επειδή είχε δει άλλο μοντέλο της Pioneer λίγο καιρό πριν, κατάλαβε τι έχασε!

Pioneer χωρίς καμμία συζήτηση!

Reaction score
5
μαλλον το καλυτερο μενου της pioneer....

Εξακολουθω ομως να πιστευω οτι τα DVDrecorder ειναι χρησιμα και χρηστικα μονο για εγγραφη TV προγραμματος και για one-button αντιγραφη απο την καμερα, οπως επισης και για καταναλωτες "ασχετους" με τους υπολογιστες...

Reaction score
0
Σίγουρα Γιώργο η γνώμη σου είναι σεβαστή όμως πρέπει να ξέρεις ότι σε κάθε έναν μας μπορεί να είναι διαφορετικό το Ιδανικό , το χρήσιμο .
Δεν έχει να κάνει με το άσχετος κτλ όλοι ήμασταν άσχετοι μέχρι που μελετώντας γίναμε ειδικοί
Τα DVDrecorder είναι μεγάλη ευκολία και περισσότερο εάν στο σπίτι δεν σκαλίζεις μόνος σου …… εγώ που έχω οικογένεια γίνετε πανικός …. γραψίματα η γυναίκα μου γραψίματα τα παιδιά ……….με μεγάλη άνεση ..
Για αυτό καλό είναι που παίρνομε γνώμες και ρωτάμε αλλά στην τελική απόφαση ας μελετήσει ο κάθε ένας τι του χιάζετε… και όχι το τι χιάζετε ο άλλος ..
Γεια και χαρά

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads