SONY KDF-E50A11

Reaction score
784
Εχει κανεις αποψη για την συγκεκριμενη προβολικη?Την ειδα απο κοντα σε καταστημα ηλεκτρικων και ψιλοεμεινα.Επαιζε βεβαια υλικο hidef αλλα ειχε πολυ καλη ποιοτητα απεικονισης.Εχει κοντα στα 1500-1600ε που μαλλον ειναι τιμη σουπερ για μια καλη οθονη 50 ιντσων.Κρυβεται τιποτα υποπτο πισω απο την τηλεοραση αυτη?Φαινεται παρα πολυ καλη για τα λεφτα της.

ΥΓ.Στις 50 ιντσες ποσο μακρυα πρεπει να καθομαστε σε sd και hd σημα?

Reaction score
0
Ειναι οπισθιας προβολης, αυτο σημαινει οτι εχει δυο βασικα ελλατωματα! Πρωτον πρεπει να εισαι στην σωστη γωνια θεασης για να δεις καλη εικονα, δηλαδη μπροστα απο την τηλεοραση, οσο πας προς τα πλαγια η εικονα θαμπωνει! και δευτερον λειτουργει με λαμπα, σαν τους προβολεις, οποτε μετα απο καποιες χιλιαδες ωρες λειτουργιας αυτη καιγεται και πας για αλλη! Παντως εμενα αυτα τα ελλατωματα δεν με επηρεασαν στο να μην την παρω! Την εχω κοντα 10 μηνες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!

Reaction score
0
Και εμενα μου αρεσε πολυ που την ειδα στο fnac στο the mall, αλλα με τα ιδια λεφτα παιρνεις προβολεα 720p και πανι....και αφου εχουν τα ιδια ελλατωματα γιατι να παρεις αυτην?
Κερδιζεις σε χρονο και δε χρειαζεται να ασχοληθεις πολυ για εγκαταστασεις, αλλα ο προβολεας εχει αλλη ευελιξια και αλλες δυνατοτητες για μεγεθος...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.193
Members
38.302
Νεότερο μέλος
giannisx4