sony kdl-46x2000

Reaction score
83
sakis said:
Απο σημερα ειμαι κατοχος της παραπανω.Απο αυριο δεχομαι ερωτησεις..........
:DΦίλε μας πέσμας εντυπώσεις????Μην μας κρατάς σε αγωνία.??????

Reaction score
0
Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι φανταστικες.Κατ αρχην απο το σοφτγουεαρ δεχεται οποιαδηποτε ρυθμιση μπορει να φανταστεις και ειναι τοσο καλα δομημενο που αν εχεις καποιες γνωσεις δεν σου χρειαζεται σχεδον το Μανιουαλ!
Ειναι μια οθονη που περαν του οτι ειναι Full Hd 1080p εχει ενσωματομενο τιουνερ αναλογικο και ψηφιακο και CI interface .(irdeto kai loipa}
Τωρα στην εικονα.Το αδυνατο σημειο των LCD στο μαυρο δεν υφισταται πλεον!!!!!!!!
Το Humax hd1000 kai to Kiss συνδεδεμενα με HDMI παιρνουν αλλη διασταση οταν τα δεις να παιζουν σε Full Pixel mode.
Aυτη τη στιγμη βλεπω το Euro 1080 hd1 kαι μου εχουν φυγει τα σαγονια!!!
Γιαυτο σταματω προς το παρον και τα ξαναλεμε .

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Νομίζω έκανες πολύ καλή επιλογή!

Σήμα βίντεο

576i ΝΑΙ

480p ΝΑΙ

576p ΝΑΙ

1080i ΝΑΙ

720p ΝΑΙ

1080p ΝΑΙ

Θα την ευχαριστηθείς!!!

Πες μας περισσότερα και σε τι τιμή την πήρες...

Όσο για το μαύρο διάβαζα από πέρυσι σε αμερικάνικα φόρουμ ότι έχει πάρα πολύ καλό μαύρο!

Reaction score
0
Απο Γερμανια 3410 +120 παραδοση στο σπιτι μου. Και επι τη ευκαιρια δειτε κρισεις απο Σουηδικο φορουμ

In summary, it is worth every penny!
-------------------------------------------------------------------------------------
I have been using mine for 10 days.

Excellent features:
- Contrast. I missed my CRT a bit on this aspect when I purchased my S series. However, this blows the S series out of the water. Truly excellent, bringing alive programmes like 24, which can look a little 'grey' with LCDs
-Colours. The World Cup looks truly amazing. Reproduces red properly - it is not magenta like my previous LCD
-Control over various aspects of picture. Edge enhancement seems to cause ringing problems with the V series - see Lyris problems. You can switch it all off on this set, and you have lots of controls over settings not seen on other sets.
-1920 by 1080 through HDMI at 1080p. PC games that can play in native 1920 x 1080 will blow your mind e.g. Age of Empires III. Honest. Look at photos and you've never seen them as good. The excellent HDMI input makes this future-proof, as you'll be able to add de-interlacers etc at a later stage and input to the TV at 1920 x 1080p. All ready for Bluray and PS3.
-Full pixel control. Brilliant. Gives 1:1 pixel mapping, and makes you realise how much information you are throwing away. I want to see all my 1080 lines thank you.
- The ultimate picture on Sky HD. This TV gives you the very best you can achieve with Sky HD I believe. There is noticeably more detail than a 768 panel.
-Looks. Gorgeous looking, with snazzy lights. Looks like a top-of-the-range TV.

Average features:
-Sound. OK but nothing special. Would have preferred a true monitor but not important.

Poor feature:
-Nothing with the set itself
-You feel some are just out to get it, to find some fault
- You start looking for problems with it, but hopefully I'll fully relax soon.

In summary, I think anyone actually buying it will be delighted, but I'm sure its performance won't stop someone having a go and say it's over-rated, not as good as their bla bla Plasma, etc etc.

NLS

Reaction score
1
ίσως εδώ καταλάβουν κάποιοι ότι δεν τα έχουμε με την Χ philips (και υπερ της Χ Amoi), αλλά με την κοροϊδία

εδώ βλέπουμε μια TV με ΠΡΑΓΜΑΤΙ παρεμφερή χαρακτηριστικά με την AMOI και μερικά υποθέτω ΚΑΛΥΤΕΡΑ, άρα δικαιολογείται μια προς τα πάνω διαφορά τιμής (βάλε και την μάρκα), τώρα αν δικαιολογείται το +80% είναι άλλο θέμα, αλλά τουλάχιστον δεν αισθάνεσαι ότι σε έπιασαν κότσο και σου έδωσαν ΛΙΓΟΤΕΡΑ πληρώνοντας περισσότερα

ας χαίρονται εκείνοι το φωτορυθμικό τους και εσύ την κορυφαία TV σου

VG

Reaction score
0
Ρε παιδια,ποια ειναι η AMOI;
Ποσα ξοδευει σε R&D;
Υπαρχει καμια εγγυηση οτι θα υπαρχει και αυριο;
Ή οτι θα υπαρχει σερβις στην Ελλαδα και αύριο;

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα.Οταν δινεις Χ λεφτά, παιρνεις ενα ρισκο.
Κακα τα ψεμματα,οταν εισαι με μια εταιρεια με τεραστιο reference list,αμυθητα κεφαλαια και τεραστια πελατειακη βαση,
τοτε το ρισκο ειναι μικροτερο,τελεια και παυλα.

Ισως καποιος εχει τις γνωσεις να βαλει αλλιως τα πραγματα στην ζυγαρια.
Εγω δεν τις εχω,ουτε εργαστήριο εχω να κανω simulation να δω σε τι κατασταση θα ειναι η AMOI 5 χρονια μετα.
Αυτα.Φιλάκια πολλα!

NLS

Reaction score
1
θα έλεγα να μην χαλάσουμε το thread με off topic (το δικό μου post ήταν directly related με το θέμα, απλά είχε αναφορά στην Amoi)

αν θες ξανακάνε τις ερωτήσεις σου σε χωριστό thread (έστω σε ένα από τα υπάρχοντα για Amoi, μάλιστα στις πρώτες σελίδες τους ίσως ήδη διαβάσεις αυτά που ρωτάς) και θα χαρούν να σου απαντήσουν όσοι γνωρίζουν (εγώ πχ. μπορώ να σου απαντήσω σε όλες τις συγκεκριμένες)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το κύριο είναι ότι με 3.500 Ευρώ έχεις 46 ίντζες FULL HD και πραγματικά πολύ καλή εικόνα από ότι έχω διαβάσει και στο εξωτερικό και από ότι μας λέει και ο φίλος Σάκης...

Προσωπικά την έχω δει με άθλιο σήμα σε γνωστή πολυαλυσίδα και από ότι κατάλαβα το όλο στήσιμο αδικούσε πολύ την τηλεόραση... Αλλά ακόμα και έτσι ξεχώριζε δίπλα σε άλλες αντίστοιχες τηλεοράσεις (42 - 46'') και ήταν καλύτερη από την 42άρα Toshiba που είναι και αυτή 1920Χ1080.

Η τιμή της στην Ελλάδα είναι 5.000 Ευρώ περίπου... πάντως σε τιμή 3500 Ευρώ είναι πολύ καλή αγορά πιστεύω...

NLS

Reaction score
1
πολύ καλή ναι
και πρόσεξε...

...εδώ πράγματι μπορούμε να μιλήσουμε για "tv για χρόνια" (γιατί σε άλλο thread κοντεύαμε να ξεχάσουμε και τη λογική)

Reaction score
0
Απο οτι ειδα στην γερμανια (www.idealo.de), περιπου 3500 Euro, εχει η kdl-40x2000, που ειναι αντιστοιχη της 46 (1080p) αλλα στις 40 ιντσες. Η 46 εχει περιπου 4500-5000 Euro.

Reaction score
83
sakis said:
Απο Γερμανια 3410 +120 παραδοση στο σπιτι μου. Και επι τη ευκαιρια δειτε κρισεις απο Σουηδικο φορουμ

In summary, it is worth every penny!
-------------------------------------------------------------------------------------
I have been using mine for 10 days.

Excellent features:
- Contrast. I missed my CRT a bit on this aspect when I purchased my S series. However, this blows the S series out of the water. Truly excellent, bringing alive programmes like 24, which can look a little 'grey' with LCDs
-Colours. The World Cup looks truly amazing. Reproduces red properly - it is not magenta like my previous LCD
-Control over various aspects of picture. Edge enhancement seems to cause ringing problems with the V series - see Lyris problems. You can switch it all off on this set, and you have lots of controls over settings not seen on other sets.
-1920 by 1080 through HDMI at 1080p. PC games that can play in native 1920 x 1080 will blow your mind e.g. Age of Empires III. Honest. Look at photos and you've never seen them as good. The excellent HDMI input makes this future-proof, as you'll be able to add de-interlacers etc at a later stage and input to the TV at 1920 x 1080p. All ready for Bluray and PS3.
-Full pixel control. Brilliant. Gives 1:1 pixel mapping, and makes you realise how much information you are throwing away. I want to see all my 1080 lines thank you.
- The ultimate picture on Sky HD. This TV gives you the very best you can achieve with Sky HD I believe. There is noticeably more detail than a 768 panel.
-Looks. Gorgeous looking, with snazzy lights. Looks like a top-of-the-range TV.

Average features:
-Sound. OK but nothing special. Would have preferred a true monitor but not important.

Poor feature:
-Nothing with the set itself
-You feel some are just out to get it, to find some fault
- You start looking for problems with it, but hopefully I'll fully relax soon.

In summary, I think anyone actually buying it will be delighted, but I'm sure its performance won't stop someone having a go and say it's over-rated, not as good as their bla bla Plasma, etc etc.
:DΑπό ποιό site στην Γερμανία?????

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Καπετανάκης Στάθης said:
Καλα ρε παιδια της λειπει κατι? :shock:

Μου τρεχουν τα σαλια :D

Αχ να ειχε κανενα 2500 θα γινοταν χαμος.
Μάλλον δεν της λείπει τίποτα...

Δεν ξέρω μόνο με pc αν κλειδώνει στα 1920Χ1080...

Φυσικά είναι ακριβή...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.193
Members
38.302
Νεότερο μέλος
giannisx4