απ' ότι ξέρω τα μοντέλα της Sony αλλάζουν και γι' αυτό θα βρεις το 710 σε αρκετά χαμμηλή τιμή Αν πάλι θες να έχεις ότι πιο καινούριο περιμένεις κάνα μήνα να έρθουν τα νέα μοντέλα...
Αναβιώνω κυριολεκτικά αυτό το θέμα . Κάποτε γύρω στο 2007 είχαμε πάει για ξηρούς καρπούς με τον μπαμπά μου και τελικά αγοράσαμε αυτό το μηχάνημα δηλαδή το Sony rdr hx710 και τελικά απλώς παίξαμε κάτι συλλογές Star Wars και γράψαμε κάτι δοκιμαστικά . Είχε φανταστική ποιότητα εικόνας από component εξόδους σε μια κορυφαία Sony flat trinitron της εποχής .
Δηλαδή παίζει να έπαιξε λιγότερες από 10 φορές στην ζωή του και μετά έμεινε σε αχρηστία μιας και δεν βλέπαμε dvds . Ούτε γράφαμε τελικά προγράμματα …
Τώρα που είμαι στο πατρικό μου σπίτι για τις γιορτές σκέφτομαι αν αξίζει τον κόπο να το χρησιμοποιήσω ως cd transport ή να το πουλήσω . Το έχει δοκιμάσει κανένας ;
Ειμαι Θεσσαλονικη για τις γιορτες και δεν μπορω να το δοκιμασω στο συστημα μου και σκεφτομαι αν μπω στον κοπο να το μεταφερω μιας και ειμαστε τιγκα στο αυτοκινητο απο πραγματα...