SONY RDR-HX1020 DVD RECORDER ???

Reaction score
3
Καλησπέρα.

Θέλω να αγοράσω το dvd recorder sony rdr hx 1020, το οποίο είδα στο τελευταίο hitech που το έχει παρουσίαση. Κατ' αρχάς θα ήθελα τη γνώμη σας αν πράγματι είναι καλό player. Θέλω να το αγοράσω με σκοπό να το συνδέσω με τον benq 7700 με σκοπό να έχω καλύτερη εικόνα όσον αφορά το τηλεοπτικό σήμα, αλλά και να εκμεταλλευτώ την σύνδεση με hdmi, γιατί εδώ και ένα χρόνο έχω συνδεδεμένο τον προβολέα μέσω svideo, γιατί έχω dvd παλαιού τύπου.
Μου έχουν πει ότι ο προβολέας που έχω θα "βγάλει μάτια" αν του δώσω σήμα από hdmi. Είναι υπερβολή αυτό που ακούω ή πράγματι η διαφορά θα φανεί και στα μάτια ενός αρχάριου?
Ευχαριστώ​

Reaction score
0
Απάντηση: SONY RDR-HX1020 DVD RECORDER ???

Καλησπέρα.

Θέλω να αγοράσω το dvd recorder sony rdr hx 1020, το οποίο είδα στο τελευταίο hitech που το έχει παρουσίαση. Κατ' αρχάς θα ήθελα τη γνώμη σας αν πράγματι είναι καλό player. Θέλω να το αγοράσω με σκοπό να το συνδέσω με τον benq 7700 με σκοπό να έχω καλύτερη εικόνα όσον αφορά το τηλεοπτικό σήμα, αλλά και να εκμεταλλευτώ την σύνδεση με hdmi, γιατί εδώ και ένα χρόνο έχω συνδεδεμένο τον προβολέα μέσω svideo, γιατί έχω dvd παλαιού τύπου.
Μου έχουν πει ότι ο προβολέας που έχω θα "βγάλει μάτια" αν του δώσω σήμα από hdmi. Είναι υπερβολή αυτό που ακούω ή πράγματι η διαφορά θα φανεί και στα μάτια ενός αρχάριου?

Ευχαριστώ​
Και το μηχάνημα είναι εξαιρετικό και ο προβολέας σου θα απογειωθεί με σύνδεση hdmi...............στο λέω από προσωπική πείρα............:prof:

Reaction score
3
Ευχαριστώ πολύ, μόλις το αγόρασα και ετοιμάζομαι να το συνδέσω.
Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα!

Reaction score
0
Καλορίζικο.. Εαν ο προβολέας σου παέι μέχρι 1080i τοτε εκανες πολύ καλή αγορά... Αν ανεβάζει 1080P τότε θα ήταν καλύτερα να έβαζες αλλα 400 Ευρώ και να πήγαινες στο Pioneer 940 που είναι το καλύτερο DVD-Recorder της αγοράς (και με διαφορά... :happy_9:)

Anyway εφόσον αγορασες αναμένουμε εντυπώσεις..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.306
Members
38.296