Sony STR DG700 και πικάπ

Reaction score
83
Καλημέρα σε όλους, Χρόνια Πολλά και καλώς σας βρήκα (new kid όπως καταλάβατε:D ).
Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Την Κυριακή αγόρασα τον συγκεκριμένο ραδιοενισχυτή και στην προσπάθειά μου να τον συνδέσω με το πικάπ που έχω σε όλες τις εισόδους μου έβγαζε πολύ ασθενή ένταση. Καθαρή είσοδο phono δεν έχει. Η Auxiliary που περίμενα ότι θα έκανε μια χαρά την δουλειά της...τα ίδια (μάλιστα στο manual αναφέρει ότι μπορείς να συνδέσεις οποιαδήποτε άλλη συσκευή εκτός από πικάπ:mad: ).
Φαντάζομαι ότι θα χρειαστώ έναν προενισχυτή phono σαν αυτόν για παράδειγμα ή μήπως όχί;
Το πικάπ μου είναι αυτό.

GTX

Reaction score
39
Καλώς ήρθες.

Ναί αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα phono stage ή οπως το είπες προενισχυτής για πικάπ. Συνήθως οταν οι ενισχυτές έχουν ενσωματωμένο ονομάζουν και την αντίστοιχη είσοδο phono, και η αλήθεια είναι οτι οι AV συνήθως δεν έχουν.

Reaction score
83
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Το κακό είναι ότι επειδή έψαχνα τώρα μέσω google για κανένα μαγαζί (εκτός από αυτό που σας έδωσα στο link) που να φέρνει τετοιους προενισχυτές και η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκα και πολλά έχετε καμιά ιδέα εσείς; Για παράδειγμα με κάτι φίλους που το συζητούσαμε μου είπαν ότι υπάρχει περίπτωση να βρώ και σε καταστήματα με μουσικά όργανα. Ισχύει κάτι τέτοιό;

Reaction score
7
... μου είπαν ότι υπάρχει περίπτωση να βρώ και σε καταστήματα με μουσικά όργανα. Ισχύει κάτι τέτοιό;
Πιθανον, αλλα προσεξε να ειναι προενισχυτης για pickup. Για παραδειγμα ενας προενισχυτης μικροφωνου δεν κανει!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos