sony STR-LV500

Reaction score
0
γεια σας και καλη χρονια. προσφατα αγορασα εναν ενισχυτη sony str-lv500 αλλα ηχεια δεν ειχε. το μαγαζι μου εδωσε δωρο κατι μικρουλια ηχεια sony ss-ts300. αγορασα επισης ενα sub koda.επειδη τωρα δεν εμεινα ικανοποιημενος ελεγα να παρω αλλα ηχεια οχι κολωνες, καποια μικρα αλλα καλα. επειδη ειμαι ασχετος ηθελα να μου προτεινετε καποια εσεις. σας μεταφερω τα χαρακτηριστικα οπως τα γραφει το φυλλαδιο του δεκτη.ΕΞΟΔΟΣ ΙΣΧΥΟΣ εξοδος ονομαστικης ισχυος σε στερεοφωνικη θεση( 8 ohms, 1khz, din ) 50w+50w εξοδος ισχυος αναφορας ( 4ohms, 1khz, din ) front : 75w+ 75w center: 75w surround: 75w+75w

Reaction score
0
ναι για 5 ηχεια για πολλη μικρο χωρο τα θελω και ελεγα για κατι μεχρι 300 ευρω. ο ενισχυτης χωρις να εχω εμπειρια μου φαινεται πολλη μικρος και φοβαμαι.

Reaction score
5
Ποσα τετραγωνικα ειναι ο χωρος σου;
Για τα 300€ μαλλον πας σε πακετο ηχειων γιατι "κομματια" ειναι πιο ακριβα.
Το κακο ειναι οτι το πακετο εχει ηδη sub μεσα, και εσυ εχεις ηδη...
Βεβαια αν εχεις αργοτερα τη δυνατοτητα/προοπτικη/σκεψη να δωσεις παραπανω χρηματα μπορεις να παρεις τωρα τα 3 μπροστινα και αργοτερα τα αλλα 2 πισω (εκτος και αν ο χωρος σου ειναι πολυ μικρος)

Reaction score
0
ειναι ενα δωματιο 6 επι 6. αυτες τις μερες εψαξα στην στοα φεξη και βρηκα σε ενα μαγαζι κατι μικρα ηχεια koda με 250 ευρω καθως και σε ενα μαγαζι στον πειραια ενα set tele av-706 καπου εκει στα 250. φοβαμαι μην παρω κατι και καψω τον ενισχυτη για αυτο εβαλα την μαρκα του στο μηνυμα. δεν ειναι κανενας μεγαλος ενισχυτης ειναι τοσο μικρος οσο ενα dvd.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.963
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid