SOS Ερώτηση για YAMAHA RXV 663

Reaction score
1
Παίδες!!!

Πήρα τον εν λόγω ενισχυτή, όλα φαίνονται οκ,

Εκτός απο κάτι πολύ βασικό. Το τηλεκοντρόλ είναι στον κόσμο του! Το volume δουλεύει, οι πηγές δουλεύουν, τα βελάκια για OSD δεν δουλεύουν! Γενικά τα μισά κουμπιά δεν αντιδράνε. Επιλεκτικά.

Έχω την αίσθηση ότι δεν είναι το δικό του. Έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα. Στο site της γιαμάχα έχει άλλη φώτο, στο manual έχει άλλη φώτο, και το δικό μου είναι άλλο. (πολύ πιο κοντά σε αυτό του manual, αλλά λίγο διαφορετικό)

Γράφει κάτω αριστερά RAV357.

Οσοι έχετε τον ενισχυτή τι τηλεκοντρόλ έχετε, να δώ τι φταίει τέλοσπάντων.

Reaction score
1.213
Απάντηση: SOS Ερώτηση για YAMAHA RXV 663

Γράφει κάτω αριστερά RAV357.

Οσοι έχετε τον ενισχυτή τι τηλεκοντρόλ έχετε, να δώ τι φταίει τέλοσπάντων.

Το δικο μου γραφει Rav 372.

Μη με ρωτησεις τι δουλευει , δεν το εχω δοκιμασει ακομα..:138:

Reaction score
1
Τι ενισχυτή έχεις ? Τον ίδιο ακριβώς με τον δικό μου?

Δεν δουλεύουν τα μισά κουμπιά (και ειδικά τα βελάκια, δεν μιλάω για τίποτα που δεν το χρησιμοποιώ...)

Άλλαξα και φρέσκιες μπαταρίες σε περίπτωση που ήταν σάπιες αυτές που εμπεριέχονταν... τζίφος.

ΥΓ. Κατα τα άλλα τα σπάει!

Reaction score
1.213
Απάντηση: Re: SOS Ερώτηση για YAMAHA RXV 663

Τι ενισχυτή έχεις ? Τον ίδιο ακριβώς με τον δικό μου?

Ναι.

Παντως και αυτο που εχω εγω δεν ειναι ιδιο με αυτο που εχει το σαιτ..μιλαω για αυτο :

http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/EnlargedImage.html?CNTID=567324

Aυτο δεν ειναι η κανω λαθος ?

Το δικο μου εχει οθονουλα.

Reaction score
1.213
Απάντηση: SOS Ερώτηση για YAMAHA RXV 663

Σορρυ λαθος , αυτο που εβαλα στο λινκ γραφει us ...αρα ειναι αλλη κοψια , αμερικανικη μαλλον..:138:

Reaction score
1
Ναι δεν είναι ίδιο με του site, αλλά είναι ίδιο με του manual?

Σου λέω. Άλλη φώτο το site, άλλη το manual, άλλο το δικό μου! (Είναι σχεδόν ολόιδιο με του manual αλλά έχουν μερικά κουμπιά άλλες ονομασίες, και άλλες ομαδοποιήσεις! - ξέρεις η γραμμή που τα κυκλώνει σαν να ανήκουν στο ίδιο γκρούπ)

Reaction score
1
Εντάξει πήγα και μου το άλλαξαν. Τώρα γράφει και εμένα RAV372 και δουλεύει ρολόι...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.661
Members
38.357
Νεότερο μέλος
PTin