SOS με Pioneer lx70

Reaction score
0
Kαλησπέρα παιδιά,

Εχω τον παραπάνω ενισχυτή και ενω δουλευε μια χαρα και επειτα απο μια διακοπή 15ημερών περίπου (ελειψα απο το σπιτι και ειχα κλειστο τον γενικό του ρευματος) αρχισε να κολλαει. Δηλαδή ενω τον ανοιγω και ακουω κανονικά οταν θελω να τον κλεισω δεν κλεινει δεν χαμηλώνει τον ηχο δεν αλλαζει συσκευεσ και κατι τετοια. Αν τον αποσυνδεσω απο το ρευμα οταν τον συνδεω δεν ανοιγει αμεσως αλλα με απο κανα 15λεπτο. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? ειχε ποτε κανεις καποιο παρομοιο προβλημα?
Ευχαριστώ εκ των προτερων!!!

Reaction score
83
Kαλησπέρα παιδιά,

Εχω τον παραπάνω ενισχυτή και ενω δουλευε μια χαρα και επειτα απο μια διακοπή 15ημερών περίπου (ελειψα απο το σπιτι και ειχα κλειστο τον γενικό του ρευματος) αρχισε να κολλαει. Δηλαδή ενω τον ανοιγω και ακουω κανονικά οταν θελω να τον κλεισω δεν κλεινει δεν χαμηλώνει τον ηχο δεν αλλαζει συσκευεσ και κατι τετοια. Αν τον αποσυνδεσω απο το ρευμα οταν τον συνδεω δεν ανοιγει αμεσως αλλα με απο κανα 15λεπτο. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? ειχε ποτε κανεις καποιο παρομοιο προβλημα?
Ευχαριστώ εκ των προτερων!!!
Φίλε μου το πιθανότερο να είναι ο κρύσταλλος αποκοδικοποίησης των εντολών. Μην τρομάζεις και εμένα μου το έκανε (έχω τον LX-60), τον πήγα στο servise κατόπιν τηλεφωνήματος(είναι στην πλατεία Αττικής) και μετά από μία εβδομάδα μου τον παρέδωσαν αφού τον τεστάρανε κιόλας. Σημειωτέον ο εν λόγω ενισχυτής ήταν μέσα στην εγγύηση. Το ίδιο πρόβλημα είχε και κάποιος άλλος αλλά εκεινού του τον άλλαξαν.

Reaction score
0
Απάντηση: SOS με Pioneer lx70

Δεν τρομαζώ. Το θέμα μου ειναι πως μενω Καλαμάτα και ειχα καποια προβλήματα υγειας και δεν θα μπορεσω για κανα μηνα τουλαχιστον να ταξιδεψω για αθηνα. Ευχαριστω πάντος και ςλπιζω να ειναι αυτο που λες

Reaction score
83
Re: Απάντηση: SOS με Pioneer lx70

Δεν τρομαζώ. Το θέμα μου ειναι πως μενω Καλαμάτα και ειχα καποια προβλήματα υγειας και δεν θα μπορεσω για κανα μηνα τουλαχιστον να ταξιδεψω για αθηνα. Ευχαριστω πάντος και ςλπιζω να ειναι αυτο που λες
Μάθε ποιος έχει το service στην Καλαμάτα και πήγενέ τον γιατί μπορεί να χρειαστεί να τον στήλουν στην Αθήνα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: SOS με Pioneer lx70

Μάθε ποιος έχει το service στην Καλαμάτα και πήγενέ τον γιατί μπορεί να χρειαστεί να τον στήλουν στην Αθήνα.
οτι θα τον στειλουν θα τον στειλουν σιγουρα. Το θεμα ειναι πως θα τον παρω πισω??? το λιγοτερο θα ειναι χτυπημενος. Γιαυτο θελω να κλεισω ραντεβου και να τον παω εγω. Για να ειμαι σιγουρος.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Αν το service της Pioneer το εχει η Astra και υπαρχει καταστημα στην Καλαματα,το πιο πιθανο ειναι να τον φτιαξουν εκει .Απο Αθηνα θα στειλουν το ανταλλακτικο.
Δεν χανεις τιποτε να ρωτησεις.

Reaction score
0

ΝΑΙΙΙΙ.... οντως έγινε θαυμα !!!!!!!!!

Ενω ειχα κανονισει την προηγουμενη Δευτέρα να περάσουν να τον πάρουν για να τον στείλουν στην Αθήνα για επισκευη, γιατι μετα απο 2 3 μερες μετα το 1ο topic ο ενισχυτης δεν ανοιγε καθολου σαν να ειχε καει ενα πραγμα. Την Κυιακη το βραδυ κοβεται ο ρευμα για κανα 3ωρο. Μολις σηκώθηκα το πρωι τι να δω ηταν αναμενος. Τρελαθηκα !!!!
Αρχιζω να τον περιεργαζομαι κανενα απο τα προαναφερθεντα συμπτωματα. Εβαλα να παιξει 2 φορες τον GLADIATOR στην διαπασσων και ολα μια χαρα. Εδω και 10 μερες δεν παρουσιαζει απολυτως τιποτα. Λετε να εφταιγε που τον ειχα συνδεσει με UPS και μολις εμεινε 3 ωρες χωρις ρευμα να εσβησε η μνημη του και να επανηλθε?? Παντως τωρα τον εχω απευθειας στην πριζα.

Reaction score
6
Καμιά φορά θέλουνε reset και βγάλσιμο από την πρίζα.

Να προσέχεις με τα UPS. Καλό είναι ο ενισχυτής να παίρνει ημιτονοειδές ρεύμα.
Τα περισσότερα δεν βγάζουν ημιτονοειδές.

Μια φορά εγώ παραλίγο να κάνω έναν τοροειδή μ/σχηματιστή... τετράγωνο! :143:

Reaction score
50
Έχει δίκιο ο Pleo. Ενισχυτή με "απλό" UPS μη συνδέεις! Εκτός αν μιλάμε για βαρβάτο UPS που να δίνει και ημιτονοειτές σήμα, πράγμα για το οποίο αμφιβάλλω...

Reaction score
0

Οποτε η αποψη σας ειναι να τον αφησω απευθειας στην πριζα και να μην τον συνδεσω με κανενα UPS.

Eαν αγοραζα 1 με περισσοτερα vA/watt ?????

Reaction score
50
Αν μιλάς για τα συνήθη UPS άστο καλύτερα... Δεν είναι μόνο τα λίγα V/A το πρόβλημα.

Reaction score
0
γιατί δεν αγοράζεις έναν σταθεροποιητή; ups χρησιμοποιούμε για υπολογιστές και σε δικτυακές εγκαταστάσεις.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent