SVS PB13 ultra 1000w DSP

Status
Not open for further replies.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
SVS PB 13.5" ultra 1000watt DSP προς πώληση χρώματος black oak σε άριστη και λειτουργική κατάσταση αγορασμένο απο lsound 2 + ετών ,είμαι ο πρώτος ιδιοκτήτης,svs κουτί ναι.
Δίνεται με το Pangea AC9 1,5m και Ultralink CS1SW 6μετρο.
Τιμή 1650e
Περιοχή Αθήνα.
http://www.lsound.eu/collections/ported-subwoofers/products/svs-pb13-ultra-dsp-black-oak
P3169974.JPG

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.682
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o
:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Για να μην κάνω την αγγελία put@ν@ γράψε ή στείλε PM τι θα πάρεις!!!!!!!!!!!!!!????????:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Υ.Γ. Παραδέχεσαι masking στα gif και aspect 2.35:1 ?:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.682
Νταχάρη, κάτι μου λέει πως δε σε παίζουν οι αλήτες...:p
Μια χαρά με παίζουν 1308..είμαι δεξιών φρονημάτων εγώ....τους Αριστερούς φοβούνται μη τους τα πάρουν...τα 'μαθα εγώ..τα 'μαθα...σε λίγο θα κάνουμε τον sirinaκη χορηγό με τόσες αλλαξοκολιές που έμαθα...και ένα κόκκινο φωτάκι και είμαστε ταμάμ...για sirina ερασιτεχνικό No 4645 :sneaky:

polipoustistelikaautosostathis!!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup::p:D:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
& οι υπόλοιποι :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Για να μην κάνω την αγγελία put@ν@ γράψε ή στείλε PM τι θα πάρεις!!!!!!!!!!!!!!????????:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Υ.Γ. Παραδέχεσαι masking στα gif και aspect 2.35:1 ?:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
:lolsign::lolsign::lolsign:
να κλεισει! ευχαριστω πολυ σταθη!:drinks::D:p
Και γω βρε :laugh:
Μια χαρά με παίζουν 1308..είμαι δεξιών φρονημάτων εγώ....τους Αριστερούς φοβούνται μη τους τα πάρουν...τα 'μαθα εγώ..τα 'μαθα...σε λίγο θα κάνουμε τον sirinaκη χορηγό με τόσες αλλαξοκολιές που έμαθα...και ένα κόκκινο φωτάκι και είμαστε ταμάμ...για sirina ερασιτεχνικό No 4645 :sneaky:

polipoustistelikaautosostathis!!! :thumbsup::thumbsup::thumbsup::p:D:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
& οι υπόλοιποι :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
Αυτός ο μπούστης που μάτιασε το μπόκολη θα είναι αυτή η λούγκρα ο daharis666 μάλλον:lol::lol::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Τάσοο καλορίζικοοο:party::neo:

Lock!

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.069