SVS Ultra Elevation

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Μηνύματα
2.853
Reaction score
6.509
Dis I Can Tease...

Σήμερα παρέλαβα κάτι ενδιαφέρον για τον περισσότερο κόσμο που λόγω WAF δεν δύναται να βάλει μεγάλα ηχεία στο ταβάνι για δυνατές Atmosφαιρικές απολαύσεις.
Μέχρι πρότινος η "go-to" λύση για οικονομικά συστήματα, με εύκολο installation και καλό Value for Money ήταν τα μικρά, Prime Elevation της SVS. Που μπορείς να βάλεις είτε flush mount στο ταβάνι/τοίχο με το δικό τους mount, είτε να τα βάλεις σε μικρή απόσταση, με δυνατότητα στόχευσης με aftermarket mounts όπως αυτά της Omnimount ή της Audizio.
Με μικρό woofer δυστυχώς (4.5"). Η SVS φέτος ανανέωσε την γκάμα της με νέα ηχεία όλων των τύπων, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που θα teasάρω απόψε, και θα παρουσιάσω σιγά σιγά τις επόμενες ημέρες σε ετούτο εδω το θέμα, τα SVS Ultra Elevation.

5.25" ιντσών woofer. 1" diamond coated tweeter. Μεγαλύτερη καμπίνα. Καλύτερες και βαθύτερα χωμένες μπόρνες. Συμβατότητα με το υπάρχον multi-angle bracket της SVS από τα πρώτα Elevation. Refined frequency response, νέα υλικά.
Δεν είναι 6.5αρια που θεωρώ πως είναι το... sweet spot για νορμάλ ηχεία οροφής σε διαμέρισμα, αλλά έστω οι 5.25" είναι καλύτερες από τις 4.5" των πρώτων, Prime Elevation.

Stay tuned!

Left: SVS Prime Elevation (4.5", 1") - Right: SVS Ultra Elevation (5.25", 1")
SVS-Ultra-Elevation-vs-Prime-Elevation.jpg
 
Last edited by a moderator:


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.898
Μηνύματα
2.922.021
Members
38.109
Νεότερο μέλος
vichygeo1
Top