system audio 1730 floorstanding speakers

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους.Ειμαι καινουργιο μελος και μολις πριν απο 1 μηνα ανανεωσα το hifi μου με ενα δικαναλο primare i21 και ενα ζευγος system audio 1730.Δεν μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος με το αποτελεσμα και παιζω σε σχετικα μικρο χωρο 25τμ.Τα ηχεια βεβαια δεν εχουν ακομα στρωση αλλα ειναι αλλου τα γουστα μου γενικα μ αρεση να ακουω δυνατα μουσικη και ειμαι fan του μπασου πραγμα που τα συγκεκριμενα ηχεια δεν το εχουν στον βαθμο που μου αρεση.Τωρα θα μου πειτε αδελφε δεν τα ακουσες πριν τα παρεις???Τα ακουσα αλλα οχι τα 1730 αλλα τα μεγαλυτερα 1750 και μη γνωριζοντας και πολλα ο πωλητης στην προσφορα μου εγραψε τα 1730 ενω μου ειχε βαλει να ακουσω τα 1750 μετα απο κανα 2 μηνο που τα παραγγειλα και μετα απο ψαξιμο καταλαβα τη ειχε γινει αλλα αντε να αποδειξεις τωρα κατι..Στο διαταφτα βγαινω για ψαχτηρη και εαν καποιος ενδιαφερετε,..Τα ηχεια τα αγορασα 840 ευρο εχουν παιξει σκαρτα 10 ωρες και θα τα εδινα 600 ευρο αλλα οχι πιο κατω αμα ειναι τα κραταω και βλεπουμε ευχαριστω..το τηλ μου ειναι 6944349862

Reaction score
0
Απάντηση: system audio 1730 floorstanding speakers

Καλησπερα φιλε μου.Το 1730 το εχω και εγω και παιζει εξαιρετικα με προ-τελικο Densen.Eπισης παιζουν ακομα πιο καλα με Naim.Μηπως πρεπει να αλλαξεις ενισχυτι?
Φιλικα Αντωνης.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.301

Ξέρω ότι οι αγγελίες δεν είναι χώρος σχολιασμού,αλλά πως είσαι τόσο σίγουρος ότι φταίει το ηχείο και όχι ο χώρος σου ή η τοποθέτηση τους;
Επίσης τα 1750 έχουν πέριξ των 1300-1500,που σημαίνει ότι με την διαφορά που θα δώσεις μπορείς να αγοράσεις ένα εξαιρετικό sub για να τονώσεις τις χαμηλές και να παίξει το ηχείο πιο ελευθερα.

Reaction score
0

Παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες..Sub δεν ξερω πως μπορω να το οδηγησω μιας και ο ενισχυτης μου ειναι δικαναλος;;;Το ξερω ειναι λιγο off topic αλλα σεφτομουν να αφησω στην τελικη τα system audio για home cinema μιας και τα δυο περιφεριακα ηχεια που εχω εκει ειναι σχετικα με τα υπολοιπα μικρα(να δω εαν μπορω να τα ταιριαξω εκει)και να παρω καθαρα για μουσικη δυο polk rti a7 εαν τα ξερει κανεις θα ηθελα γνωμες..Ευχαριστω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.171
Members
38.300
Νεότερο μέλος
icaris