Tα Ερείπια - The Ruins (2008)

Reaction score
59
[IMGl]http://www.wildaboutmovies.com/images_5/TheRuins.jpg[/IMGl]
Tα Ερείπια - The Ruins (2008)

Βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Σκοτ Σμιθ (υποψήφιου για Όσκαρ Σεναρίου, "A Simple Plan"), η ταινία "Τα Ερείπια" παρακολουθεί μια παρέα φίλων σε διακοπές (μεταξυ τους υπαρχουν και ελληνες ), οι οποίοι αποφασίζουν να επισκεφθούν έναν απομακρυσμένο χώρο ανασκαφών στη ζούγκλα του Μεξικού.

Πολύ γρήγορα θα εμπλακούν σε ένα στυγνό αγώνα επιβίωσης, ενάντια στο "κακό" που κρύβεται στην περιοχή. Ο λαμπερός ήλιος, οι ζεστές θάλασσες και οι αμμουδερές παραλίες του Μεξικού προσελκύουν πλήθος τουριστών κάθε χρόνο, μεταξύ των οποίων, νεαρούς που ψάχνουν περιπέτεια και καινούργιες εμπειρίες.

Μέσα σε αυτούς η Έιμι (Τζένα Μαλόουν) και η Στέισι (Λόρα Ράμσεϊ), κολλητές φίλες, και μαζί τους, τα αγόρια τους, ο φοιτητής ιατρικής Τζεφ (Τζόναθαν Τάκερ) και ο ανέμελος Έρικ (Σον Άσμορ). Ενώ οι διακοπές τους πλησιάζουν στο τέλος τους, οι 4 φίλοι αποφασίζουν να ταξιδέψουν στην άγρια μεξικάνικη ζούγκλα, ελπίζοντας να "ανακαλύψουν" αρχαία ερείπια του πολιτισμού των Μάγια.

Όταν, όμως, η επιθυμία τους θα πραγματοποιηθεί, ένα απρόσμενο περιστατικό θα τους αναγκάσει να σκαρφαλώσουν στην κορυφή της πέτρινης κατασκευής. Εκεί, θα έρθουν αντιμέτωποι με κρυμμένους, θανάσιμους κινδύνους και θα καταλήξουν να αγωνίζονται για την επιβίωση τους.

Ελληνικη πρεμιερα 31/7/2008

Reaction score
59
Kαλουτσικη καλοκαιρινη ταινια τρομου ελαφρως splatter και με ηθοποιους που κανουν ελληνες φοιτητες !

Ωραια ιδεα αλλα θα μπορουσε να γινοταν καλυτερη και πιο τρομακτικη !!!!

Στην ταινια ακουγονται και ελληνικες φρασεις !!!

Reaction score
0
Την έχω ήδη κατεβάσει στα 720p και μου λείπουν οι υπότιτλοι (αν έχεις βρει κάτι φίλε, δώσε και σε μας). Θυμάμαι μια φράση στο γρήγορο τσεκάρισμα της ταινίας που λέει ένα φοιτητής "Φεύγει το λεωφορείο". Τρελή φάση!

Reaction score
59
Την έχω ήδη κατεβάσει στα 720p και μου λείπουν οι υπότιτλοι (αν έχεις βρει κάτι φίλε, δώσε και σε μας). Θυμάμαι μια φράση στο γρήγορο τσεκάρισμα της ταινίας που λέει ένα φοιτητής "Φεύγει το λεωφορείο". Τρελή φάση!
Aκουγονται πολλες ελληνικες φρασεις !!

Εχεις pm !:126:

Reaction score
14
Απάντηση: Tα Ερείπια - The Ruins (2008)

Την είδα χθες.

Καλή για τους φίλους του είδους.

Reaction score
0
Μόλις την είδα.
Δεν τρελάθηκα ρε παιδιά.
Πολύ αίμα χωρίς λόγο και πολύ λιγότερο σασπένς. Καμμιά λογική εξήγηση γιά ότι γίνεται. Προσωπικά περίμενα να τρομάξω λιγάκι αλλά τίποτε... και είχα και το surround σε φουλ γκάζια. Απογοητεύτηκα.
Η καλύτερη σκηνή ήταν στην αρχή όταν τρώει το βέλος ο πρώτος της παρέας.
Είπα αφού αρχίζει έτσι, θα γίνει χαμός.
Δεν ξέρω, μετά βαρέθηκα γρήγορα...

Reaction score
3.870
ΠΟΣΟ μα ΠΟΣΟ είχα συγχυστεί. :141:

Και συγχύστηκα πάλι που είδα το thread :141:

Τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Μ@Λ@ΚΙ@ :139::139:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Tα Ερείπια - The Ruins (2008)

ΠΟΣΟ μα ΠΟΣΟ είχα συγχυστεί.

Και συγχύστηκα πάλι που είδα το thread

Τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Μ@Λ@ΚΙ@

Μα γιατί το λες αυτό ; τα σαρκοβόρα λουλούδια που προσομοίαζαν τον ήχο του κινητού τηλεφώνου για να τραβήξουν θύματα δεν σου άρεσαν ; χα χα !!

Αλλο ένα καλό βιβλίο που έγινε σαχλαμάρα ταινία

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.411
Νεότερο μέλος
G1fotis