Tι σας ενοχλει στο AVSite ; (προσωπα, πραγματα , καταστασεις )

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Επειδη για αρκετο καιρο το Site εχει γινει Ring...R U ....Ready?
Βγαλτε αυτα που θελετε να βγαλετε εδω ,και αφηστε τα υπολοιπα topic ησυχα!!!

Round 1

Fight!

Reaction score
0
Τι νόημα έχει αυτό τώρα ? :o

Για να μην σου χαλάσω το χατίρι, ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ME ΕΝΟΧΛΕΙ... :x

Reaction score
3
Με ενοχλεί:
1. Να γράφουν ορισμένα μέλη με "ύφος" και ασέβεια. :x
2. Να προκαλούν ορισμένοι τους άλλους. :(
3. Να ξεφεύγει η θεματολογία από τον βασικό στόχο και σκοπό του site, πέραν
του εύλογου. :(
4. Να σνομπάρουν κάποιοι με τον γράψιμό τους τα τεστ και τα συγκριτικά. :x :x :x
Αλήθεια, αυτοί οι τελευταίοι έχουν δει πουθενά αλλού να κάνουν τέτοιου
είδους συγκριτικά και τεστ, ή ακόμα και πρωτιές σε παρουσιάσεις;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Andrew said:
Επειδη για αρκετο καιρο το Site εχει γινει Ring...R U ....Ready?
Βγαλτε αυτα που θελετε να βγαλετε εδω ,και αφηστε τα υπολοιπα topic ησυχα!!!

Round 1

Fight!
Έχεις μπερδευτεί λίγο, έτσι φίλε?...
Μπορείς να μου πεις τον σκοπό αυτού του θέματος, ειδικά την ώρα που "τρομάξαμε" να απαλλαχτούμε από άλλα? Είναι το site (ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ θέμα σε αυτό), ο κατάλληλος χώρος για να βγάλει ο καθένας ότι του γουστάρει ή να το κάνει απλά για να έχουμε θεαματικότητα? Αυτός είναι ο σκοπός μας νομίζετε?...

Όποιος νομίζει ότι είναι έτσι τα πράγματα καλά θα κάνει να αλλάξει γνώμη το συντομότερο δυνατόν και να κοιτάξει σε καμιά κατηγορία παραπάνω.

Φυσικά δεν θα διστάσουμε να κλειδώσουμε και δαύτο το ανώφελο θέμα, εφόσον εκτραπεί.

Καλημέρες...

Reaction score
62
Δεν είναι άσχημο το θέμα, αλλά ξεκινάει με λάθος βάση... Έπρεπε να έχει σχέση με τα προβλήματα, που απασχολούν τα μέλη και όχι να παρουσιάζεται σαν μάχη, λες και βλέπεις κανα αμερικάνικο ριάλιτι, που μαλλιοτραβιούνται. Δυστυχώς δίνει βάσεις για έκτροπα, γι' αυτό προτείνω ψυχραιμία!

HV

Reaction score
0
Περισσοτερο καλο θα εκανε παρα κακο....
Ετσι θα βλεπαμε και ποιοι εδω μεσα ερχονται και για αλλα θεματα εκτος αυτης της στηλης.

Reaction score
14
Εγω είμαι ένας από αυτούς.

Έρχομαι για αυτή τη στήλη και τους φίλους μου που είναι εδώ. Είναι κακό; Μήπως θα πρέπει να φύγω;

HV

Reaction score
0
Κακο οχι....Σωστο 100% παλι ομως οχι....Δεν θα το εφτανα τοσο μακρια οσο το να φυγεις αλλα αν εχουμε 10-20 ατομα που μπαινουν απλα για να σπασουν πλακα και να δημιουργησουν καταστασεις που και που ?
Δεν ειναι σαν να πηγαινεις στην Opel και να μιλας για μηχανες οταν την ιδια στιγμη η Opel δεν βγαζει μηχανες ?
Το ιδιο μου ειπε και ενα αλλο ατομο σε PM...Μπαινει εδω μεσα για να μιλαει με φιλους στο Off-Topic...Η απαντηση μου ηταν πως "Υπαρχει το MSN και το YAHOO για να μιλας με φιλους".
Κανω λαθος ?

Reaction score
62
Δε θεωρώ κακό να μπαίνεις σε μία μόνο κατηγορία. Στο κάτω κάτω μιλάς με τους φίλους σου κι αυτό είναι πέρα κατηγοριών και θεμάτων. Δηλαδή εγώ ασχολούμαι με τους υπολογιστές. Όλοι πρέπει λοιπόν να μου μιλάνε γι' αυτούς και όταν πάμε να μιλήσουμε για αθλητικά π.χ να τους λέω δεν είναι η ειδικότητά μου????

Reaction score
5
Βρε HV, το 80%-90% των μηνυμάτων σου είναι στην Δίχως Όρια. Αλλού επίσης είναι 'δίχως όρια' γενικώτερα. Εσύ μπαίνεις στο avsite γιατί; :lol: :lol:

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.733
Members
38.604
Νεότερο μέλος
Pamagelo