- Reaction score
- 448
Λοιπον αιντε βρες εναν να δωσεις το ενα ζευγαρακι, να παρω εγω τα αλλα 2 ζευγαρακια... μπας και ατμισουμε χριστουγενιατικα...Ααααααν τα "σπάσεις" ,ένα ζευγαρακι με την βαση για τοιχο θα το θελα...
Λοιπον αιντε βρες εναν να δωσεις το ενα ζευγαρακι, να παρω εγω τα αλλα 2 ζευγαρακια... μπας και ατμισουμε χριστουγενιατικα...Ααααααν τα "σπάσεις" ,ένα ζευγαρακι με την βαση για τοιχο θα το θελα...
Έτσι μάλιστα του στέλνω την θετική μου ενέργεια και θα πουληθούν .....jbl 18-άρια θα πάρει. Μου το ψιθύρισε χαμηλόφωνα.....![]()
jbl 18-άρια θα πάρει. Μου το ψιθύρισε χαμηλόφωνα.....![]()
Dahari εσύ είσαι παιδί μου;Το Γωγουλίνι είναι πολύ μπροστά βρε. Εννοείται πως γουστάρει κι αυτή....
up-αςΌχι ρε με έδωσε 50€ (γιατί μαζεύω να πάρω jbl) για να τα πω αυτά και παράλληλα είμαι up-ας χαχαχ![]()
στείλε μου πμ πως ακριβώς θέλεις να μπουνΔικαίωμα για ένα ζευγάρι (ως πίσω surround). Οι βάσεις κάνουν για βίδωμα σε πίσω τοίχο;
ρώτησε την και αν συμφωνήσει.... πες μου να σου κρατήσωΘα μπορουσα να εχω και εγω ενα ζευγαράκι ????μπορει αμα τα τα δει η γυναικα να με αφησει να τα βαλω ταβανι ταβανι οποτε μετα θα χρειαστω αλλο ενα ζευγαρακι ...αλιος μιαμια χ θα ειναι ειναι για το pc στο γραφειο
Κρατημενο ενα ζευγαρακι το θελω αν εισαιοκ να το δωσεις στειλε μου πμ!!!!! Αλλιος σπιτι της η κυρια κοκοβικουρώτησε την και αν συμφωνήσει.... πες μου να σου κρατήσω![]()