- Reaction score
- 1.285
Σε καλή κατάσταση μαζί με τις βάσεις τους(Pioneer) και τα χαρτιά του. Δεν έχουν χτυπήματα κτλ
Εγγλέζικος γλυκός ήχος για μικρό χώρο όπως μικρό σαλόνι, χώρος αναμονής ιατρείου κτλ Παίζουν σωστά. Ήταν στο σπίτι της Θείας μου που πλέον δεν είναι σε θέση να απολαύσει την μουσική .
Μαζί με τα ηχεία υπάρχει και ολοκληρωμένο εποχής Pioneer σύστημα με διπλό κασετόφωνο tuner και ενισχυτή. To tuner έχει ένα θέμα με το πλήκτρο συντονισμού και αφού επισκευαστεί θα βγει όλα προς πώληση.
Πληρωμή μετρητά.
Παραλαβή από Χαλάνδρι ή από Πετρούπολη αναλόγως το πρόγραμμά μου.
Δεν κρατάω δεν στέλνω με αντικαταβολή. First come first serve.
Επικοινωνία με PM
Ευχαριστώ πολύ
Οι φωτό είναι στο πόδι τραβηγμένες από την Θεία !
Επικοινωνίστε μαζί μου για καλύτερες φωτό ( να πάω σπίτι της να τα φωτογραφίσω εγώ ) και να δώσουμε ραντεβού για να τα ακούσετε.
Τιμή 160 €

Εγγλέζικος γλυκός ήχος για μικρό χώρο όπως μικρό σαλόνι, χώρος αναμονής ιατρείου κτλ Παίζουν σωστά. Ήταν στο σπίτι της Θείας μου που πλέον δεν είναι σε θέση να απολαύσει την μουσική .
Μαζί με τα ηχεία υπάρχει και ολοκληρωμένο εποχής Pioneer σύστημα με διπλό κασετόφωνο tuner και ενισχυτή. To tuner έχει ένα θέμα με το πλήκτρο συντονισμού και αφού επισκευαστεί θα βγει όλα προς πώληση.
Πληρωμή μετρητά.
Παραλαβή από Χαλάνδρι ή από Πετρούπολη αναλόγως το πρόγραμμά μου.
Δεν κρατάω δεν στέλνω με αντικαταβολή. First come first serve.
Επικοινωνία με PM
Ευχαριστώ πολύ
Οι φωτό είναι στο πόδι τραβηγμένες από την Θεία !
Επικοινωνίστε μαζί μου για καλύτερες φωτό ( να πάω σπίτι της να τα φωτογραφίσω εγώ ) και να δώσουμε ραντεβού για να τα ακούσετε.
Τιμή 160 €