- Reaction score
- 252
Σκέφτομαι την αγορά ενός οικονομικού σχετικά πικάπ, το οποίο θα τοποθετηθεί σε σπίτι στην επαρχία, όπου περνάμε οικογενειακώς συνήθως 1 ή 2 ΣΚ τον μήνα.
Το μπάτζετ δε θα ήθελα να ξεπεράσει τα 500€ (άντε οριακά τα 550€), ιδανικά καινούργιο από κατάστημα, γιατί η αγορά σκέφτομαι να γίνει με κάρτα... από την άλλη σε κάποια ευκαιρία μεταχειρισμένου δε θα έλεγα όχι.
Κοιτάζοντας κάποια reviews από μοντέλα, μου άρεσε η ιδέα ενός Fluance και συγκεκριμένα το μοντέλο RT85, το οποίο έχει την μπλε 2m Ortofon σε πολύ καλή τιμή στα 500€,... μέχρι που ψάχνοντας είδα ότι η συγκεκριμένη μάρκα είναι από Καναδά και δεν εισάγονται τα μοντέλα της στην Ευρώπη.
Το μοντέλο είναι αυτό εδώ:
www.fluance.com
Βγάζοντας από τη λίστα μου τα Project τα οποία γενικά δε με ενθουσιάσαν ποτέ ειδικά στα φτηνά μοντέλα, από Rega σε αυτό το μπατζετ μένει το P1, το οποίο ομοίως δε με γεμίζει, τσέκαρα από την Teac τα 2 παρακάτω μοντέλα:
- TN-3B-SE (belt drive), κόστος ~400€
www.nakas.gr
- TN 4D-SE (direct drive), κόστος ~550€
www.nakas.gr
Υπάρχει καμιά άποψη/εμπειρία για κάποιο εκ των 2 μοντέλων από τα παραπάνω?
Ευχαριστώ ιν αντβάνς
Το μπάτζετ δε θα ήθελα να ξεπεράσει τα 500€ (άντε οριακά τα 550€), ιδανικά καινούργιο από κατάστημα, γιατί η αγορά σκέφτομαι να γίνει με κάρτα... από την άλλη σε κάποια ευκαιρία μεταχειρισμένου δε θα έλεγα όχι.
Κοιτάζοντας κάποια reviews από μοντέλα, μου άρεσε η ιδέα ενός Fluance και συγκεκριμένα το μοντέλο RT85, το οποίο έχει την μπλε 2m Ortofon σε πολύ καλή τιμή στα 500€,... μέχρι που ψάχνοντας είδα ότι η συγκεκριμένη μάρκα είναι από Καναδά και δεν εισάγονται τα μοντέλα της στην Ευρώπη.
Το μοντέλο είναι αυτό εδώ:
RT85 Reference High Fidelity Vinyl Turntable
Experience unparalleled vinyl playback with the Fluance Reference High Fidelity Turntable. Meticulously engineered for the discerning vinyl listener to reproduce audio recordings exactly as the musician intended.
Βγάζοντας από τη λίστα μου τα Project τα οποία γενικά δε με ενθουσιάσαν ποτέ ειδικά στα φτηνά μοντέλα, από Rega σε αυτό το μπατζετ μένει το P1, το οποίο ομοίως δε με γεμίζει, τσέκαρα από την Teac τα 2 παρακάτω μοντέλα:
- TN-3B-SE (belt drive), κόστος ~400€
TEAC TN-3B-SE Cherry Πικάπ < Πικάπ | Φίλιππος Νάκας
Belt Drive πικάπ με έξοδο line και phono με φινίρισμα ξύλου κερασιάς
- TN 4D-SE (direct drive), κόστος ~550€
TEAC TN-4D-SE Walnut Πικάπ Direct Drive < Πικάπ | Φίλιππος Νάκας
Direct Drive πικάπ με έξοδο line, phono και φινίρισμα ξύλου καρυδιάς
Υπάρχει καμιά άποψη/εμπειρία για κάποιο εκ των 2 μοντέλων από τα παραπάνω?
Ευχαριστώ ιν αντβάνς