TEAC VRDS T-1 transport & TEAC D-T1 Multi D/A Converter. Oλοκαίνουρια για ανταλλαγή.

Reaction score
1.815
Ένα transport VRDS T-1 με το μηχανισμό VRDS της TEAC, ολοκαίνουριο με μηδέν χιλιόμετρα, στη γνήσια συσκευασία του με το τηλεκοντρόλ του!

Το γνωστό audiophile DAC, ταίρι του transport το D-T1, συνοδεύει το θηρειάκι, ομοίως καινούριο αχρησιμοποίητο στην original συσκευασία του με όλα τα χαρτιά του!

Πραγματικά ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι εξαιρετικός με μεστό ήχο, χωρίς εξάρσεις, αποκαλυπτικό και με «χαμηλό» που θυμίζει πολύ DAC Wolfson 8741. To DAC μπορεί να πάρει 4 ψηφιακές συσκευές για αποκωδικοποίηση (2 coaxial & 2 optical)

Το αγόρασα πριν μια εβδομάδα από κατάστημα για το σύστημά μου, αλλά δυστυχώς δε χωράει, λόγω μεγάλου ύψους των δυο συσκευών.
Για το λόγο αυτό και μόνο, αναγκάζομαι να ανταλλάξω το συγκεκριμένο συνδυασμό με μια συσκευή.

Ζητώ λοιπόν αν ενδιαφέρεται κάποιος για ανταλλαγή του set, με CD Sony CDP-XA7ES ή Sony CDP-XA50ES.

ΤEAC VRDS T1 transport:

TEAC
D-T1 multi D/A Converter:

Reaction score
1.815
Απάντηση: TEAC VRDS T-1 transport & TEAC D-T1 Multi D/A Converter. Oλοκαίνουρια για α

Ο μόνος λόγος για τη συγκεκριμένη ανταλλαγή, είναι όπως προανέφερα η έλλειψη χώρου και ως εκ τούτου, αναγκάζομαι εκ των πραγμάτων να αντικαταστήσω τις δυο συσκευές με μία.

Πέραν των δυο προαναφερθέντων συσκευών της Sony δε με ενδιαφέρει καμία άλλη πρόταση.

Να διευκρινίσω ότι το VRDS set της TEAC είναι αψεγάδιαστο ολοκαίνουριο και έπαιξε στο σύστημά μου 3 δίσκους μόνο για μια πρόχειρη δοκιμή.
Εννοείται ότι αν κάποιος φίλος είναι διαθέσιμος για την ανταλλαγή, θα πρέπει και το δικό του – μεταχειρισμένο – μηχάνημα, να είναι σε άψογη κατάσταση.

Reaction score
1.815
Απάντηση: TEAC VRDS T-1 transport & TEAC D-T1 Multi D/A Converter. Oλοκαίνουρια για α

Αν δε βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος, θα πρέπει να βγουν τα πόδια του μηχανήματος έτσι ώστε να χωρέσει στο χώρο που θέλω να το φιλοξενήσω.
Πραγματικά ακόμα και αυτή η παρέμβαση στο μηχάνημα με χαλάει… (Κάποιοι φίλοι την ξέρουν την τρέλα μου!)

Θα παρακαλέσω να κατανοήσετε ότι τα μηχανήματα δεν πωλούνται, παρά μόνο ανταλλάσσονται με μια από τις παραπάνω συσκευές και σε χρώμα μαύρο.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.711

Νομίζω ότι αρκούν τόσες φωτο.
Είδαμε τι είναι.

Reaction score
1.815

Πρόεδρα δεν έχω άλλο film τελείωσε!:biggrin:

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

περι τινος ειπαμε οτι προκειται?

μια φωτο νομιζω θα βοηθουσε:tongue:

PS, το ροζ το αποκλειουμε?

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
176

Sony 559 ES σε χρώμα χρυσάφι σε άψογη κατασταση

Reaction score
1.815

Παίδες σας ευχαριστώ πολύ για τις προσφορές σας.
Έχω αναφέρει τα δυο μοντέλα που με ενδιαφέρουν και ζητώ συγνώμη από τον Πρόεδρα που θα ξαναβάλω φωτογραφία...:rolleyes:

Με ενδιαφέρουν:

Sony CDP-XA7ES:

ή Sony CDP-XA50ES:

Μille merci!
:biggrin:

Reaction score
1

Αν δε βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος, θα πρέπει να βγουν τα πόδια του μηχανήματος έτσι ώστε να χωρέσει στο χώρο που θέλω να το φιλοξενήσω.
Πραγματικά ακόμα και αυτή η παρέμβαση στο μηχάνημα με χαλάει… (Κάποιοι φίλοι την ξέρουν την τρέλα μου!)

Θα παρακαλέσω να κατανοήσετε ότι τα μηχανήματα δεν πωλούνται, παρά μόνο ανταλλάσσονται με μια από τις παραπάνω συσκευές και σε χρώμα μαύρο.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa