Technicks SL BD 3 πικ απ απο τα πρώτα αυτόματα ιδιαιτερα σπανιο

Reaction score
61
Technicks sl bd 3 πικ απ σπάνιο μοντέλο απο τα πρώτα αυτοματα
Χαιρετώ το πλήθος,έχω ένα μηχάνημα που δύσκολα το αποχωριζομαι αλλα μάλλον ειρθε η στιγμη να το κάνω.Το αγόρασα πολυ ακριβά τότε (1985) και δεν το έβγαλα ποτέ απο το σπίτι,είναι το SL BD 3 Automatic turntable ίσως απο τα λιγα πια μοντέλα που κυκλοφορούν και σίγουρα δεν βρίσκεται πουθενά στο διαδίκτυο εδω και χρόνια.
Είναι μαύρο είναι σε πολυ καλη κατάσταση το σασι του, ελάχιστα γδαρσιματα,θέλει ελαστικό υμαντα και το καπάκι είναι σπασμένο στους μεντεσεδες αλλα κολλημένο πρόσφατα,επίσης θέλει βελόνα ( όχι κεφαλοβελονα) γιατί έχει αρκετά χρόνια σε αδράνεια και δεν ξέρω εάν παίζει.
Θα το πάρει κάποιος που είναι γνωστής και σέβεται την ιστορία αυτού του θρύλου των πλατω την Technicks
Η τιμη 200 ευρω και επειδή το ξαναεβαλα για πώληση πριν 6 χρόνια σε άλλο site αλλα το μετανιωσα και το κράτησα ειρθε η ώρα να το αλλάξω με ένα SL 1210 η 1200 ΜΚ 2,άρα παίζει και η ανταλλαγη με το συγκεκριμένο
Ευχαριστω όλους προκαταβολικά
Φιλικά Φοίβος

ΥΓ: στείλτε πμ η mail στο : [email protected] η 6977704057.-
:121:

Reaction score
61
Απάντηση: Technicks SL BD 3 πικ απ απο τα πρώτα αυτόματα ιδιαιτερα σπανιο

ετσι φιλε μου,αξεχαστη εμπειρια,το 1985 μαζευοντας τις οικονομιες 2 ετων το αγορασα,μαθητης λυκειου,τελος παντων οποιος θελει να το δει ας με καλεσει(απαντηση γιαυτους που με ρωτησαν).

Reaction score
61

Ναι αυτο είναι,αλλα μην παραμυθιαζεστε,δεν υπάρχει αυτη η αγγελία,τουλάχιστον εγω δεν βρήκα κάποιον να συνδέεται και βέβαια η τιμη είναι μουφα,αυτο το σάιτ σε προειδοποιεί για απατεώνες και ψεύτικες αγγελίες.

Reaction score
61

Νέα τιμη 190 ευρω,Ευχαριστω Φοιβος

Reaction score
61

Καλημέρα σας,βάζω νέα τιμη για το πικαπ και δέχομαι και ανταλλαγές
Νέα τιμη 180 ευρω
Φιλικά Φοιβος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads